Κόσμος

Καταδικάστηκε η τραγουδίστρια που μετέδιδε τον ιό του AIDS

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή καταδικάστηκε η Γερμανίδα τραγουδίστρια Νάντζα Μπενάισα που κατηγορείται ότι μετέδωσε τον ιό του AIDS σε έναν ερωτικό της σύντροφο, ενώ η ίδια γνώριζε ότι είναι φορέας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Έδειξε ότι έχει συνείδηση του λάθους της”, δήλωσε ο εισαγγελέας Πέτερ Λιεσενφελντ, του δικαστηρίου του Ντάρμσταντ.

“Λυπάμαι από την καρδιά μου. Θα ήθελα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, αλλά αυτό δεν μπορώ να το κάνω”, ανέφερε η 28χρονη τραγουδίστρια ενώπιον του εισαγγελέα και των δικηγόρων.

Η Μπενάισα που είναι μέλος του γυναικείου συγκροτήματος No Angels, ήταν εμφανώς νευρική, είχε το βλέμμα της χαμηλωμένο και μερικές φορές κοιτούσε στο κενό.

“Ελπίζω ότι κάποια μέρα θα μπορέσω και πάλι να δω τον παλιό μου φίλο σε ένα ουδέτερο μέρος. Ξέρω ότι δεν μπορεί να με συγχωρήσει”, πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άνδρας στην Βρετανία υποδυόταν την πρώην σύντροφό του στο Tinder και έστελνε αγνώστους σπίτι της για να την βιάσουν
Ο Άσαντ Χουσεΐν είχε συστηθεί με ψεύτικο όνομα στην 36χρονη, και αφού χώρισαν έστελνε μηνύματα σε άνδρες λέγοντάς τους να πάνε σπίτι της με την ψευδή δικαιολογία ότι πρόκειται για μια «σεξουαλική φαντασίωση» της
iStock
Οι ΗΠΑ έπληξαν και ακινητοποίησαν δύο τάνκερ του Ιράν στα Στενά του Ορμούζ – Αναφορές για σποραδικές συγκρούσεις
Οι αμερικανικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον δύο πετρελαιοφόρων με ιρανική σημαία που προσπαθούσαν να καταπλεύσουν σε ιρανικό λιμάνι στον Κόλπο του Ομάν
Το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Ross που συνοδεύει το αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush στη Μέση Ανατολή