Κόσμος

Καταγγέλλει το Facebook ο δισέγγονος του Μουσολίνι – Του έκλεισε τον λογαριασμό

Το όνομα Μουσολίνι λογόκρινε το Facebook και έκλεισε λογαριασμό. Την καταγγελία έκανε ο δισέγγονος του Μπενίτο Μουσολίνι που απειλεί με δικαστικά μέτρα την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για τον Κάιο Τζούλιο Τσέζαρε Μουσολίνι, δισέγγονο του Ντούτσε και εγγονό του δευτερότοκου γιου του Βιτόριο που θα είναι υποψήφιος για τις ευρωεκλογές με το ακροδεξιό κόμμα Αδέλφια της Ιταλίας (Fratelli d’ Italia)  ο οποίος θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του Facebook.

«Θέλω να καθησυχάσω τους πάντες, δεν πρόκειται να κάνω προεκλογική εκστρατεία με τις ράβδους του φασισμού, ρωμαϊκούς χαιρετισμούς και φέσια. Όμως θεωρώ απαράδεκτο που το Facebook κλείνει τον προσωπικό μου λογαριασμό, επειδή το επώνυμό μου είναι Μουσολίνι. Χθες, με ‘μπλόκαρε’ έως τις 11 Απριλίου, μολονότι δεν είχα γράψει τίποτε. Έπειτα μάλιστα από μία ημέρα με ανεμπόδιστες προσβολές απ’ όλους εναντίον του προσώπου μου και της οικογένειάς μου. Εάν λοιπόν η πολιτική του Facebook είναι να επιτρέπει μεν διαφορετικές φωτογραφίες, προσβολές, απειλές για τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα, αλλά την ίδια στιγμή να εφαρμόζει κυρώσεις εναντίον ενός ανθρώπου λόγω του ονόματός του, τότε δεν πάμε καλά. Εδώ ο μόνος που υφίσταμαι διακρίσεις είμαι μόνο εγώ. Το Facebook συμπεριφέρεται σαν ένα κοινωνικό κέντρο κι είναι απαράδεκτο. Με τους δικηγόρους μου εξετάζω το ενδεχόμενο να ξεκινήσουμε μία νομική διαδικασία», τονίζει σε χθεσινή του ανακοίνωση ο δισέγγονος του Ντούτσε.

Το βράδυ της Δευτέρας (8.04.2019)ανακοινώθηκε χθες σε κοινή βιντεοσκόπησή με την ηγέτιδα του ακροδεξιού κόμματος Τζόρτζια Μελόνι η υποψηφιότητα του Μουσολίνι με τα Αδέλφια της Ιταλίας στη Νότια Περιφέρεια. Ο 50χρονος Μουσολίνι είχε υπηρετήσει ως αξιωματικός στο ναυτικό και κατόπιν ήταν ο υπεύθυνος διευθυντής για τη Μέση Ανατολή του μεταλλουργικού ομίλου Finmeccanica, της μεγαλύτερης εταιρείας που συνεργάζεται με τις ιταλικές ένοπλες δυνάμεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Βρετανία: Άντρας εμμονικός με τον Χάνιμπαλ δολοφόνησε και διαμέλισε την γειτόνισσά του – «Θα την είχε φάει»
Ο 48χρονος Καρλ Χάτσινγκς, δήλωσε ένοχος για φόνο και έδωσε στην αστυνομία έναν χάρτη για να βρει τα λείψανά της Τζούλι Μπάκλεϊ, μέσα σε ρηχό τάφο στο Κέιμπριτζσαϊρ
Αστυνομία
Εφιάλτης το ταξίδι δύο γυναικών στο Πακιστάν: Έπεσαν θύματα απαγωγής, βασανιστηρίων και βιασμού – Τέσσερις συλλήψεις
Οι δύο γυναίκες επισκέφθηκαν το Πακιστάν, κατόπιν πρόσκλησης ενός άνδρα που είχαν γνωρίσει στη Σιγκαπούρη, με τον οποίο αποφάσισαν να ξεκινήσουν μαζί μια επιχείρηση κρυπτονομισμάτων
Πακιστάν
Microsoft: Μαζικές περικοπές προσωπικού – 4.800 απολύσεις και ακόμη 1.600 αποχωρήσεις έως το 2027
Οι 1.600 θέσεις που καταργούνται άμεσα προέρχονται από τη θυγατρική βιντεοπαιχνιδιών Xbox - Οι θέσεις που θα καταργηθούν δεν θα αντικατασταθούν από την Τεχνητή Νοημοσύνη, διαβεβαιώνει η εταιρεία
Microsoft