Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Καταγγέλλει τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ: Με νάρκωσε και μου επιτέθηκε σεξουαλικά

Ντέιβιντ Κόπερφιλντ

Το μοντέλο Brittney Lewis κατηγορεί τον διάσημο μάγο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ για σεξουαλική επίθεση το 1998.

H Brittney Lewis τότε ήταν 17 ετών και ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ 32. Είχαν συναντηθεί πρώτη φορά όταν ο διάσημος μάγος ήταν κριτής σε διαγωνισμό μοντέλων που διοργάνωσε το Elite Model Management εκείνο τον Σεπτέμβριο στην Ιαπωνία.

Ο Ντέιβιντ Κόπερφλιντ κάλεσε το νεαρό μοντέλο σε ένα σόου στην Καλιφόρνια, παίρνοντας άδεια από τη γιαγιά της Patricia Burton επειδή ήταν ανήλικη. Της υποσχέθηκε να τη προσέχει και ότι θα έμεναν σε ξεχωριστά δωμάτια.

Το ταξίδι τους άρχισε καλά αν και σταμάτησε την προσπάθειά του να της κρατά το χέρι. Του υπενθύμισε ότι είναι μόνο φίλοι. Μετά το σόου πήγαν σε ένα μπαρ όπου τον είδε να ρίχνει κάτι στο ποτό της.

Η ανατριχιαστική επίθεση του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ

“Τον ρώτησα τι κάνει και μου είπε ότι απλά μοιράζεται”. Λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις της και ξύπνησε ενώ την έγδυνε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. “Θυμάμαι να μου βγάζει τα ρούχα. Με φιλούσε και πήγαινε προς τα κάτω στο σώμα μου. Μετά έσβησα”.

Την επόμενη μέρα ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ της είπε ότι δεν έγινε τίποτα ανάμεσά τους. “Δεν ήθελε να μάθω ότι έγινε κάτι επειδή ήμουν ανήλικη. “Δεν μπήκα μέσα σου” θυμάται να της λέει. “Δεν υπήρχαν υγρά αλλά θα μπορούσε να έχει βάλει προφυλακτικό”.

Την έβαλε μάλιστα να υπογράψει ένα χαρτί πως ήταν καλά μετά το περιστατικό. “Ο ψυχολόγος μου μου είπε αργότερα ότι με έβαλε να υπογράψω συμβόλαιο για να μη μιλήσω”. Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ με ανάρτησή του στα social media ζήτησε από τον κόσμο να μη βιαστεί να κρίνει.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις