Site icon NewsIT

Καταγγέλλουν για σεξουαλική παρενόχληση τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ

08.12.2017 | 10:22
Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ

Καταγγελίες τριών γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ.

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά 17χρονη και της πρότεινε να κάνουν σεξ. Οι κατηγορίες σε βάρος του μεγιστάνα από τρεις γυναίκες αποκαλύφθηκαν σε ντοκιμαντέρ του Channel 4.

Το ντοκιμαντέρ “Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: Πίσω από τις κλειστές πόρτες” εστιάζει στις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης του άλλοτε ιδιοκτήτη του Harrods.

Οι άνθρωποι πίσω από το ντοκιμαντέρ υποστηρίζουν πως μίλησε με τρία φερόμενα θύματα του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ. Αποκαλύπτουν την ανάρμοστη συμπεριφορά του ενώ εργάζονταν στα Harrods που πούλησε για 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2010.

Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ

Δύο από τις γυναίκες θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Ωστόσο η Cheska Hill-Wood μίλησε επώνυμα. Υποστήριξε ότι της ζήτησε να βάλει μαγιό και την τράβηξε βίντεο πριν προσπαθήσει να τη φιλήσει. Ήταν τότε 17 ετών.

Η Cheska Hill-Wood, που ξεκίνησε να εργάζεται στα Harrods το 1993, υποστήριξε επίσης ότι την κάλεσε στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο. Της είπε ότι θα τη βοηθούσε να γίνει ηθοποιός και να δουλέψει για τον γιο του Ντόντι Αλ Φαγέντ που ήταν παραγωγός ταινιών.

“Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τις καταγγελίες τριών γυναικών που τώρα αισθάνονται ότι μπορούν να μιλήσουν για τη σεξουαλική παρενόχληση και την απειλητική συμπεριφορά ενώ δούλευαν για τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ. Παρά το γεγονός πως δεν γνωρίζουν η μία την άλλη, οι ισχυρισμοί τους έχουν εντυπωσιακές ομοιότητες”, τόνισε εκπρόσωπος του Channel 4.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version