Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κατάρρευση πολυκατοικίας στο Μαϊάμι: Πυροσβέστης ανέσυρε νεκρή την 7χρονη κόρη του

Κατάρρευση πολυκατοικίας στο Μαϊάμι: Πυροσβέστης ανέσυρε νεκρή την 7χρονη κόρη του
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Μια ακόμα οικογενειακή τραγωδία κρυβόταν στα χαλάσματα της 12ώροφης πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο Μαϊάμι. Ένα 7χρονο κοριτσάκι ανασύρθηκε νεκρό από τον πατέρα της, πυροσβέστη που επιχειρούσε στα συντρίμμια του κτιρίου Champlain Towers South.

Το σοκαριστικό περιστατικό, σύμφωνα με το BBC, εκτυλίχθηκε το βράδυ του της Πέμπτης (1/7) και η μικρή Στέλλα ήταν το τρίτο παιδί που βρήκαν οι πυροσβέστες μετά την κατάρρευση της πολυκατοικίας στο Μαϊάμι. Ο τραγικός πατέρας – πυροσβέστης του Μαϊάμι βρήκε νεκρή την ίδια του την κόρη καθώς έψαχνε στα χαλάσματα για επιζώντες επί 9 ολόκληρες μέρες. 

Συνάδελφός του, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, περιέγραψε στο BBC πως ο τραγικός πατέρας σκέπασε το πτώμα της 7χρονης Στέλλας με το τζάκετ του και μετά έβαλε μια μικρή αμερικανική σημαία στο φορείο. Ο ίδιος μαζί με τον αδελφό του και οι άλλους πυροσβέστες που έβγαλαν το πτώμα από τα συντρίμμια και το συνόδεψαν ανάμεσα από μια ομάδα αστυνομικών και πυροσβεστών που είχαν παραταχθεί.

Δείτε βίντεο:

Το 7χρονο κοριτσάκι, που λέγεται Στέλλα Καταρόσι, ήταν ένα από τα δύο ακόμη θύματα που εντοπίστηκαν στα συντρίμμια την Παρασκευή, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών στους 22. Την ώρα της τραγωδίας, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, ήταν με τη μητέρα, τους παππούδες και γιαγιάδες και μια θεία που τους επισκέφτηκε από την Αργεντινή.

Με πληροφορίες από New York Post και BBC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις