Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κατάθεση ψυχής στο «τι σου βρήκε» – Viral οι φωτογραφίες ζευγαριού

Κατάθεση ψυχής στο «τι σου βρήκε» – Viral οι φωτογραφίες ζευγαριού

Μετά από άπειρα σχόλια για το πώς κατάφερε να ρίξει τον άντρα της που χαρακτηρίζει “Mr Six-Pack”, η φωτογράφος Jenna Kutcher κάνει κατάθεση ψυχής και οι φωτογραφίες με τον σύζυγό της γίνονται viral σε λίγες ώρες.

Η 29χρονη φωτογράφος Jenna Kutcher, που περιγράφει τον εαυτό της ως μια γυναίκα με καμπύλες, έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες στο Instagram με τον σύζυγό της Drew.

Δεν είναι λίγες οι φορές που της έχουν στείλει μήνυμα για το σώμα της. Ένα όμως ήταν εκείνο που της προκάλεσε προβλήματα αυτοπεποίθησης και έφερε στην επιφάνεια τις ανασφάλειές της. Της έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς κατάφερε να έχει έναν τόσο ωραίο άντρα. “Για να είμαι ειλικρινής, αιφνιδιάστηκα”.

Μιλώντας στο Yahoo Lifestyle, η Jenna Kutcher θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο κατά του body shaming.

https://www.instagram.com/p/BgUl8p7hjAm/?taken-by=jennakutcher

Η συγκλονιστική εξομολόγηση

“Μέρος της ανασφάλειάς μου με το σώμα μου έχει προκύψει από το γεγονός ότι παντρεύτηκα τον ίδιο τον Mr Six-Pack. Γιατί θα έπρεπε εγώ, ένα κορίτσι με καμπύλες, να τον πάρω; Νιώθω ότι δεν αξίζω και σκέφτομαι ότι επειδή δεν είμαι αδύνατη δεν τον αξίζω. Αυτός ο άντρας έχει αγκαλιάσει κάθε μου καμπύλη, κάθε μου λακάκι, κάθε κιλό και κάθε σπυράκι τα τελευταία 10 χρόνια. Και πάντα μου υπενθυμίζει πώς είμαι όμορφη ακόμα και όταν σκέφτομαι πράγματα που δεν λένε κάτι τέτοιο ή δεν έχω κάνει μπάνιο για μέρες.

Οπότε ναι, οι μηροί μου ενώνονται, τα μπράτσα μου είναι μεγάλα, η κοιλιά μου δεν είναι επίπεδη αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα σε μένα για να αγαπήσει και επέλεξα τον άντρα που θα μπορούσε να τα διαχειριστεί όλα αυτά και πολλά περισσότερα!” ήταν το μήνυμα που συνόδευε μια φωτογραφία της στο Instagram.

Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτησή της συγκέντρωσε πάνω από 40.000 likes και 2.000 σχόλια, με την πλειοψηφία τους να είναι θετικά και τη Jenna να νιώθει συγκινημένη από την ανταπόκριση του κόσμου.

https://www.instagram.com/p/BgJ4z1whRWu/?taken-by=jennakutcher

https://www.instagram.com/p/Bf7GDH-hFgJ/?taken-by=jennakutcher

https://www.instagram.com/p/BfrfV0xBwKb/?taken-by=jennakutcher

https://www.instagram.com/p/BVm9UDFDeUe/?taken-by=jennakutcher

https://www.instagram.com/p/BQGsf6ijprZ/?taken-by=jennakutcher

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις