Κόσμος

Έχασε τη μάχη με την κατάθλιψη: Αυτοκτόνησε επειδή αισθανόταν μοναξιά

Μοντέλο και ανερχόμενο τηλεοπτικό αστέρι που φαινόταν να τα έχει όλα δεν κατάφερε να νικήσει τη μάχη με την κατάθλιψη.

Ο 21χρονος Grant Clarey βρέθηκε κρεμασμένος σε πάρκο στο Newquay, Cornwall, αφού είχε μοιραστεί με τους φίλους του στο Facebook ότι αισθανόταν μόνος.

“Σοβαρά κουράστηκα. Ελεύθερος κανείς το απόγευμα; Στείλτε μου μήνυμα. Αισθάνομαι μόνος”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο ναυαγοσώστης που το καλοκαίρι θα εμφανιζόταν σε σόου του Channel 4.

Το βράδυ της Κυριακής δεν επέστρεψε σπίτι του και οι αρχές τον βρήκαν κρεμασμένο σε πάρκο δημοφιλούς θερέτρου σέρφινγκ.

“Είχε να ζήσει πολλά”, σημείωσε ο πατέρας του που παραδέχτηκε ότι έπασχε από κατάθλιψη. “Είχε συμβόλαιο μοντέλου και θα έκανε γυρίσματα για μια σειρά του Channel 4.

Στο προφίλ του στο Facebook, όπου φαίνεται πως διατηρούσε σχέση με τη Vicki Craddock, έχουν αναρτηθεί εκατοντάδες μηνύματα από τους φίλους του.



Πηγή:
Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Με βασάνισαν, με βίασαν, ζούσα βαθιά σε ένα τούνελ»: Ισραηλινή ακαδημαϊκός σπάει τη σιωπή της για τις 903 μέρες αιχμαλωσίας στο Ιράκ
Απελευθερωμένη τον Σεπτέμβριο έπειτα από 903 ημέρες αιχμαλωσίας, η Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ περιγράφει στο BBC ένα καλά οργανωμένο σύστημα βασανιστηρίων από ιρακινή πολιτοφυλακή
Η ισραηλινή αιχμάλωτη στο Ιράκ
Η Κομισιόν παρουσιάζει ένα ισχυρό σχέδιο για την αντιμετώπιση της αύξησης της διακίνησης ναρκωτικών στην Ευρώπη
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε μια ευρείας κλίμακας στρατηγική για να αναχαιτίσει την έκρηξη των εγκληματικών δικτύων και να παρακολουθεί την ταχεία εμφάνιση νέων επικίνδυνων ουσιών
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας απαντά στον Νίκο Δένδια: «Δεν αποτελούμε απειλή αλλά είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε»
Χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Έλληνα ΥΕΘΑ «μη ρεαλιστικές» και «φανταστικές», που μπορούν «να βλάψουν τη θετική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τη συναίνεση μεταξύ των ηγετών των δύο χωρών»
Tibor Illyes