Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Καταζητείται γυναίκα που έβηξε επίτηδες πάνω από μωρό

Καταζητείται γυναίκα που έβηξε επίτηδες πάνω από μωρό

Συναγερμός έχει σημάνει στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας, καθώς αναζητείται μια γυναίκα η οποία έσκυψε πάνω από ένα μωρό και έβηξε στο πρόσωπό του.

Όλα έγιναν σε ένα εστιατόριο στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια το απόγευμα της 12ης Ιουνίου. Κάμερες ασφαλείας έχουν πιάσει τη συγκεκριμένη γυναίκα, περίπου 60 ετών να στέκεται στην ουρά μπροστά από μια μητέρα και το ενός έτους παιδί και να κάνει παράπονα επειδή δεν τηρείται η κατάλληλη απόσταση λόγω του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του αστυνομικού τμήματος… «η γυναίκα ήταν αναστατωμένη για την κοινωνική απόσταση και αφαίρεσε τη μάσκα προσώπου της, πλησίασε το πρόσωπο του μωρού και έβηξε 2-3 φορές»,.

«Πιστεύω ότι η επίθεση ήταν ρατσιστική επειδή άρχισα να μιλάω ισπανικά στη γιαγιά μου», είπε η μητέρα του μωρού και συνέχισε: «Το έπραξε σκόπιμα δεν ήταν κατά λάθος. Εβηξε εσκεμμένα στο πρόσωπο του γιου μου. Συνέβη τόσο γρήγορα που σοκαρίστηκα. Πλησίασε, έβγαλε τη μάσκα της και έβηξε τρεις φορές δυνατά στο πρόσωπο του γιου μου».

Η Μόρα είπε ότι ο γιος της είχε ελαφρύ πυρετό μετά από το περιστατικό με τον βήχα, αλλά ελπίζει ότι δεν έχει προβληθεί από τον κορονοϊό.

«Είναι κάτι που απλά δεν μπορώ να το φανταστώ, αν ήθελε να αρρωστήσει το παιδί μου», είπε η μητέρα του.

Σύμφωνα με την περιγραφή και όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες η γυναίκα είναι γύρω στα 60, φορούσε γκρι μπαντάνα, γυαλιά, μακρυμάνικο πουκάμισο με γκρι κατακόρυφες γραμμές, λευκό παντελόνι και παπούτσια του τένις.

Οι αστυνομικές αρχές του Σαν Χοσέ καλούν όσους έχουν πληροφορίες για το θέμα να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Πηγή: abcnews.go.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις