Κόσμος

Κατέρρευσε βουνό στο πεδίο πυρηνικών δοκιμών του Κιμ στη Βόρεια Κορέα – Κίνδυνος διαρροής ραδιενέργειας

Ήταν θέμα χρόνου για τους επιστήμονες. Οι φόβοι έγιναν πραγματικότητα. Το βουνό στο πεδίο πυρηνικών δοκιμών του Κιμ Γιονκ Ουν στη Βόρεια Κορέα κατέρρευσε και τώρα υπάρχει κίνδυνος διαρροής ραδιενέργειας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την αποκάλυψη έκαναν Κινέζοι επιστήμονες. Λένε ότι το βουνό στο πλάι του πεδίου πυρηνικών δοκιμών έχει καταρρεύσει και πως πρέπει η περιοχή να παρακολουθείτε για πιθανή διαρροή ραδιενέργειας.

Αυτό, ίσως, δίνει και την εξήγηση για τις τελευταίες ανακοινώσεις του βορειοκορεατικού καθεστώτος ότι τερματίζει τις πυρηνικές δοκιμές ενόψει και των επαφών με τον Πρόεδρο της Νοτίου Κορέας, αλλά και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που φαίνεται ότι έχουν στα χέρια τους οι Κινέζοι η τελευταία και ισχυρότερη πυρηνική δοκιμή του Κιμ τον περασμένο Σεπτέμβριο φαίνεται πως οδήγησε στην κατάρρευση του βουνού με αποτέλεσμα την απενεργοποίηση του πεδίου δοκιμών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρόμος για γυναίκα στη Βρετανία: Η στιγμή που 51χρονος την παρασύρει με αυτοκίνητο και τη χτυπά με ρόπαλο μπέιζμπολ
Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Δικαστήριο του Στέμματος του Χαλ και, μετά από τριήμερη διαδικασία, οι ένορκοι έκριναν τον 51χρονο ένοχο για απόπειρα δολοφονίας
Ο 51χρονος Βρετανός, Lawrence Worville που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του γυναίκα και στη συνέχεια τη χτύπησε με ρόπαλο του μπέιζμπολ
Ο Τραμπ διακηρύττει το τέλος του πολέμου με το Ιράν - Υπογραφές ακόμα και το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη
Ρεπορτάζ του BBC για 6 βασικά αιτήματα της Τεχεράνης προκειμένου να βάλει την υπογραφή της σε συμφωνία με την Ουάσινγκτον για τη λήξη της στρατιωτικής σύγκρουσης - Καμία αντίδραση μέχρι στιγμής από το Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ