Κόσμος

Καθυστερημένη η Ρούμπι

Τα έχει τα χρονάκια της η Ρούμπι; Ο ιταλικός τύπος αποκαλύπτει ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης του ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν ένα νέο "δυνατό χαρτί" υπέρ του πελάτη τους, στην δίκη για την υπόθεση "Ρούμπι Γκέιτ".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πιο συγκεκριμένα, οι εφημερίδες Κορριέρε Ντέλλα Σέρα και Ιλ Τζορνάλε αναφέρουν σε άρθρα τους ότι οι δικηγόροι του “Καβαλιέρε”, φέρονται να ανακάλυψαν, μετά από έρευνες και ειδική “αποστολή” στο Μαρόκο, ότι η γέννηση της Ρούμπι Καρίμα Ελ Μάχρουγκ δηλώθηκε από τους γονείς της στις αρμόδιες αρχές της χώρας αυτής με δυο χρόνια καθυστέρηση.

Κατά συνέπεια, την περίοδο που ο “Καβαλιέρε”, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, άρχισε να συναναστρέφεται τη νεαρή μαροκινή, η κοπέλα μπορεί να ήταν δεκαεννέα και όχι δεκαεπτά ετών.

Η Κορριέρε Ντέλλα Σέρα επιμένει ότι οι δικηγόροι του μεγιστάνα-πρωθυπουργού, πρόκειται να καταθέσουν την επίσημη βεβαίωση των μαροκινών αρχών, αμέσως μετά την έναρξη της δίκης, στις 6 Απριλίου. Πηγές τις εισαγγελίας του Μιλάνου σχολιάζοντας την είδηση περιορίσθηκαν στο να τονίσουν ότι “οι μέχρι τώρα έρευνες και ανακρίσεις βασίσθηκαν στα επίσημα έγγραφα που διαθέτουν οι ιταλικές αρχές, βάσει των οποίων η μαροκινή κοπέλα ενηλικιώθηκε στο τέλος του περασμένου έτους”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα, τέλος, συνομιλώντας με τους βουλευτές του στο κοινοβούλιο της Ρώμης, ο “μίστερ τιβί” δήλωσε ότι “μετά από τα καθοριστικής σημασίας αυτά αποδεικτικά στοιχεία, είναι βέβαιος ότι στην δίκη του Μιλάνου πρόκειται να αθωωθεί, χωρίς να υπάρξει κανένα περιθώριο αμφιβολίας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάνω από 200 συλλήψεις στην Άγκυρα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
Η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ έχει προγραμματιστεί για τις 7 και 8 Ιουλίου στην τουρκική πρωτεύουσα και σε αυτή θα συμμετάσχουν οι ηγέτες των 32 χωρών μελών, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
αστυνομία
Στη μολυσμένη θάλασσα η λύτρωση από τη ζέστη στη Γάζα - Οι εκτοπισμένοι δροσίζονται και πλένουν τα ρούχα τους, «φούρνος» οι σκηνές
Έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, σχεδόν ολόκληρος ο πληθυσμός της Γάζας έχει εκτοπιστεί - Χιλιάδες οικογένειες ζουν πλέον σε πρόχειρους καταυλισμούς, σκηνές ή κατεστραμμένα κτίρια
Κόσμος κάνει μπάνιο στη Γάζα
Μαρί Φρανς βαν Χέιλ: Ποια είναι η σύζυγος του Άντι Μπέρναμ – Από το «Ραντεβού στα Τυφλά» στην Ντάουνινγκ Στριτ
Ο πρώην δήμαρχος του Μάντσεστερ και νικητής της πρόσφατης αναπληρωματικής εκλογής στο Μάκερφιλντ Άντι Μπέρναμ, θεωρείται το απόλυτο φαβορί στη μετά - Στάρμερ εποχή
Μαρί-Φρανς βαν Χέιλ: Η σύζυγος του Άντι Μπέρναμ