Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

“Καυτά” κορίτσια, βότκα και καραόκε: Ο Ντένις Ρόντμαν αποκαλύπτει τα… βράδια με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ντένις Ρόντμαν

Ο Ντένις Ρόντμαν είναι ένας θρύλος του NBA. Είναι κι ένας εκκεντρικός τύπος. Και φίλος του Κιμ Γιονγκ Ουν, που τον έχει επισκεφτεί πολλές φορές στη Βόρεια Κορέα.

Ο Ντένις Ρόντμαν έχει βρεθεί πολλές φορές στη Πιογκγιάνγκ, αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία τον Κιμ Γιονγκ Ουν και πριν από μερικές μέρες στο podcast HotBoxin που κάνει ο Μάικ Τάισον έκανε «πιπεράτες» αποκαλύψεις για τις μέρες και κυρίως τις νύχτες στη Βόρεια Κορέα μαζί με τον ηγέτη της χώρας.

Click4more Βόρεια Κορέα: «Ολοζώντανος» και… θεριακλής ο Κιμ Γιονγκ Ουν (video)

Ήταν το 2013 όταν ο Ντένις Ρόντμαν επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη Βόρεια Κορέα με τους Harlem Globetrotters. «Σκεφτόμουν ότι θα πάω να δώσω αυτόγραφα ή να παίξω μπάσκετ. Δεν ήξερα τίποτα για τη Βόρεια Κορέα» είπε ο Ρόντμαν.

Όταν έφτασε στη Βόρεια Κορέα, είπε, η στρατιωτική παρουσία τον έκανε να νιώθει σαν να είχε συλληφθεί. Τα πράγματα ήταν πιο… περίεργα όταν έφτασε στο γήπεδο. Περπάτησε μπροστά από πολυθρόνες «βασιλικού τύπου». «Το επόμενο που ξέρω είναι πως 22.000 Βορειοκορεάτες σηκώθηκαν κι άρχισαν να χειροκροτούν. Ήταν δυνατό χειροκρότημα και φωνές και νόμιζα ότι ήταν για μένα. Και χαιρέτισα και κάποιος μου είπε: “Όχι, είναι για εκείνον” κι έδειξε τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Ρώτησα “ποιος είναι αυτός;” και μου είπαν “αυτός είναι ο ηγέτης μας”».

Ντένις Ρόντμαν Κιμ Γιονγκ Ουν

Και μετά περιέγραψε την πρώτη του συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Τον οποίο, δεν ήξερε. Ούτε όταν ο Κιμ πήγε να τον χαιρετίσει, δεν ήξερε ποιος ήταν.

Ο Ρόντμαν θυμάται ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν τον ρώτησε «σου αρέσει η χώρα μου;» και εκείνος απάντησε «ναι, καλή είναι, είναι κουλ, είναι οκ». Και τότε ο Βορειοκορεάτης ηγέτης τον… τάπωσε λίγο: «Ζητήσαμε από τον Μάικλ Τζόρνταν θα έρθει αλλά δεν ήθελε και έτσι είπαμε σε σένα». Αλλά αυτό μάλλον δεν ενόχλησε τον Ντένις Ρόντμαν.

Όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν μέθυσε τον Ντένις Ρόντμαν

Η κοινή τους αγάπη για το μπάσκετ ήταν αρκετή για να τα βρουν Κιμ και Ρόντμαν και, όπως είπε ο δευτερος, ο 36χρονος ηγέτης τον κάλεσε στο σπίτι του για ένα «άγριο» πάρτι. «Έλα να δειπνήσουμε. Λίγο καραόκε και βότκα θα έχουμε, “καυτά” κορίτσια και τέτοια πράγματα», είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν σύμφωνα με τον Ντένις Ρόντμαν.

«Το επόμενο πράγματα που θυμάμαι είναι να τρώμε και να έχουμε πιεί τον κ@@ο μας και αρχίζει να τραγουδάει καραόκε και δεν έχω ιδέα τι λέει» περιγράφει ο Ρόντμαν. Σύμφωνα με τον άλλοτε «σκουπιδιάρη» (σ.σ. επειδή ήταν ο κορυφαίος ριμπάουντερ) των Μπουλς, εμφανίστηκε ένα 18μελές συγκρότημα αποτελούμενο από ωραίες γυναίκες αλλά έπαιζε μόνο τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά Ντάλας.

Ο Ρόντμαν τους ζήτησε να μάθουν τραγούδια των Perl Jam, Van Halen και Rolling Stones. Και η επιθυμία του έγινε πράξη, αφού όχι μόνο τα έμαθαν, αλλά του τα έπαιξαν την επόμενη φορά που βρέθηκε στη Βόρεια Κορέα.

Ντένις Ρόντμαν Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Ντένις Ρόντμαν υποστήριξε επίσης ότι έχει δει το οπλοστάσιο της Βόρειας Κορέας και φυσικά τους πυραύλους της, αλλά ποτέ δεν συζήτησε πολιτικά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όσο για τις φήμες σχετικά με την υγεία του Κιμ; Ο Ρόντμαν είναι σίγουρος ότι ο φίλος του είναι μια χαρά και πιθανότατα περνάει το χρόνο του όπως οι περισσότεροι Αμερικανοί: βλέποντας το Last Dance, το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μάικλ Τζόρνταν.

Με πληροφορίες από nypost.com και thesun.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις