Κόσμος

“Καυτές” αποκαλύψεις από τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ! “Έχω μεγαλύτερα προσόντα από τον πατέρα μου”

Οι αμαρτίες του παρελθόντος φαίνεται πως βασανίζουν την οικογένεια Τραμπ. Και αυτό γιατί το φως της δημοσιότητας βγήκε μία ραδιοφωνική συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ στον Adam Carolla στο Λος Άντζελες το 2007.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στην γυναίκα του, την Μελάνια Τραμπ αλλά και στα… προσόντα του ίδιου και του πατέρα του!

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, μάλιστα, εξέφρασε και παράπονα για την επίσκεψη του στην βίλα του Playboy! “Μπορείς να πιστέψεις την Κόλαση που περνάω; Είμαι στην βίλα του Playboy με την έγκυο γυναίκα μου. Δεν μπορεί να γίνει χειρότερο. Μπορεί; Την αγαπώ την γυναίκα μου αλλά αυτό είναι σκληρό” είπε.

Η… Μελάνια και η διαφορά ηλικίας

Και φυσικά ο γιος του Τραμπ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την… μητριά του, Μελάνια! Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν τον ελκύει η γυναίκα του πατέρα του απάντησε: “νομίζω ότι είναι μία υπέροχη κυρία”.

Μάλιστα, αναφέρεται και στην διαφορά ηλικίας που έχει η γυναίκα του Βανέσα με την Μελάνια τονίζοντας ότι έχουν διαφορά πέντε με έξι χρόνια ενώ αστειεύτηκε ότι η γυναίκα του είναι μεγαλύτερη από την Μελάνια Τραμπ.

Τα προσόντα των Τραμπ

 

Ωστόσο το πιο καυτό θέμα… ήταν τα προσόντα πατέρα και γιου. Και αυτό γιατί ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει δει τον πατέρα του γυμνό και ένα έχει… μεγαλύτερα προσόντα από τον Ντόναλντ Τραμπ. Τότε, εκείνος απάντησε: “Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να πω το αντίθετο”. 

Πάντως αυτό πρέπει να “πόνεσε” τον Ντόναλντ Τραμπ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στην Πολωνία: Με στρατιωτική στολή και βαρύ οπλισμό ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στην Κρακοβία
Σύμφωνα με τις αρχές είχε ακροδεξιές και υπερεθνικιστικές απόψεις, ενώ μετά την επίθεση τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ένοπλη επίθεση στην Κρακοβία
Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε τον παλαιστή του ΜΜΑ, Ντέινα Γουάιτ, για εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου – «Σε παρακαλώ, δέξου»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι πρότεινε τη θέση στον διευθυντή του χώρου των μικτών πολεμικών τεχνών και «βίαιο μαχητή», ο οποίος ωστόσο απέρριψε την πρόταση
Dana White και Donald Trump
Μακελειό στην Πολωνία: 25χρονος ακροδεξιός με «υπερεθνικιστικές» απόψεις ο δράστης – Ακόμη τρεις νεκροί εντοπίστηκαν σπίτι του
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων από τους πυροβολισμούς στην Πολωνία - Ο δράστης φέρεται να σκότωσε την οικογένειά του πριν ανοίξει πυρ στην καρδιά της Κρακοβίας
Πολωνία
27
«Όχι» στον Νετανιάχου - Ο πρόεδρος Χέρτζογκ θα δώσει εντολή στον Άιζενκοτ για τον σχηματισμό κυβέρνησης στο Ισραήλ
Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Νετανιάχου θα λάβει επίσημα την εντολή στις 8 Νοεμβρίου και θα έχει 28 ημέρες για να σχηματίσει κυβέρνηση, με δυνατότητα παράτασης 14 ημερών
Άιζενκοτ και Νετανιάχου 8