Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η καυτή αεροσυνοδός που παραιτήθηκε για να γίνει πορνοστάρ [pics]

Η καυτή αεροσυνοδός που παραιτήθηκε για να γίνει πορνοστάρ [pics]

Μετά από δύο χρόνια που εξυπηρετούσε στους αιθέρες τους επιβάτες της British Airways, η 27χρονη αεροσυνοδός Laura Birbeck αποφάσισε να παραιτηθεί και να γίνει πορνοστάρ.

Η Laura Birbeck έβρισκε τη δουλειά της αεροσυνοδού πολύ κουραστική και έτσι έκλεισε συμβόλαιο με το κανάλι Studio 66 για να γίνει πορνοστάρ.

Το καλλιτεχνικό της όνομα στο διαδικτυακό κανάλι μόνο για ενηλίκους είναι πλέον Laura Laine. Η Laura ήταν μέλος του στόλου της British Airways περίπου δύο χρόνια και αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο.

Η έδρα της ήταν στο αεροδρόμιο Heathrow και εργαζόταν τόσο σε μακρινές όσο και σε κοντινές πτήσεις. Ήταν όμως κάτι που μετά από καιρό βρήκε κουραστικό και τον Φεβρουάριο έκανε το ντεμπούτο της στο Studio 66 TV.

Οι ευχές από συνάδελφό της αεροσυνοδό

“Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι ακολούθησε αυτή την πορεία. Ήταν κάτι που την ενδιέφερε από παλιά. Όταν εργαζόμασταν μαζί μου είχε πει ότι έπαιρνε μια web camera και ένα laptop σε κάθε πτήση.

Όταν έφτανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μετά τη δουλειά άρχιζε να κάνει σόου. Της εύχομαι καλή τύχη” δήλωσε πρώην συνάδελφός της στην British Airways.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις