Κόσμος

Κεφάλι και εντόσθια γουρουνιού κρεμασμένα στην πόρτα ενός τζαμιού!

Αλλη μια πράξη μίσους και αντεκδίκησης αποκαλύφθηκε σε πόλη της Γαλλίας. Στην πορτα ενός τζαμιού βρέθηκαν κρεμασμένα το κεφάλι και τα εντόσθια ενός γουρουνιού!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με την αστυνομία η πράξη αυτή που δεν είναι η μοναδική εναντίον μουσουλμάνων μετά την επίθεση στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo, έγινε σήμερα το πρωί στην Κόρτ.

Στο σημείο βρέθηκε και μια επιστολή η οποία παραδόθηκε στην αστυνομία για αν ελεγχθεί.

Χθες έγινε έκρηξη σε εστιατόριο κεμπάμπ που βρίσκεται κοντά σε τέμενος στην πόλη Βιλφράνς-σιρ-Σαόν κοντά στη Λιόν.
Η έκρηξη οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης μπροστά στο εστιατόριο, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς, έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.
“Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια”, δήλωσε πηγή της Περιφέρειας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές χώροι μουσουλμανικής λατρείας έχουν δεχθεί επιθέσεις σε τρεις πόλεις της Γαλλίας από το βράδυ της Τετάρτης.
Τρεις εκπαιδευτικές χειροβομβίδες ρίχθηκαν στο τέμενος της Μανς, στην ανατολική Γαλλία, πυρά δέχθηκε μία μουσουλμανική αίθουσα προσευχής στο Πορ-λα-Νουβέλ της νότιας Γαλλίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
«Οι δύο αυτοί τεράστιοι σεισμοί συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, ως προς την καταστροφή των κτιρίων» είπε ακόμη ο καθηγητής
Βενεζουέλα, καταστροφές μετά τους σεισμούς 8
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ουρά για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες