Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία μετά την τελευταία της εμφάνιση – Η υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα και η σωσίας

Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία μετά την τελευταία της εμφάνιση – Η υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα και η σωσίας

Νέες ανησυχίες και νέες θεωρίες συνωμοσίας πυροδότησε το βίντεο με την εμφάνιση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον σε παντοπωλείο, δυο μήνες μετά το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

Σημειώνεται πως την Κυριακή (18.3.2024) η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη με με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ σε παντοπωλείο του Γουίνδσορ. Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Κυριακής, ενώ λίγες ώρες αργότερα δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από τη Sun και το TMZ με το στιγμιότυπο. Η Sun αναφέρει πως έδειχνε ευδιάθετη και χαλαρή. Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, η νέα – σύντομη – εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον πυροδότησε νέες θεωρίες για την κατάσταση της υγείας της.

Η Κέιτ Μίντλετον φορώντας ένα κολάν και ένα μαύρο φούτερ ψώνισε μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και γρήγορα αποχώρησαν από το παντοπωλείο. Όσοι βρέθηκαν στο σημείο σχολίασαν πως η ίδια ήταν ευδιάθετη και φαινόταν υγιέστατη. 

Όμως, χρήστες του διαδικτύου παρατηρήσαν πως ήταν εμφανώς αδυνατισμένη μετά την περιπέτεια υγείας της. Εξάλλου, η Κέιτ Μίντλετον διατηρεί μια αδύνατη φιγούρα, αλλά πολλοί σημείωσαν ότι το πρόβλημα υγείας της ήταν αρκετά σοβαρό ώστε να χάσει κι άλλα κιλά. 

 

Άλλοι σημείωσαν πως δεν ήταν η ίδια αλλά… σωσίας της. Έκαναν, δε, ένα κοντινό στο πρόσωπό της λέγοντας πως τα χαρακτηριστικά της ήταν αλλοιωμένα. 

Κάποιοι επιμένουν ωστόσο πως το βίντεο είναι αυθεντικό και αυτή είναι όντως η Κέιτ Μίντλετον.

Και όλα τα παραπάνω την ώρα που το παλάτι αναζητά την ιδανική ημερομηνία για την επίσημη πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά το δύσκολο χειρουργείο. 

Η πιθανότερη ημερομηνία είναι η Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, στην πασχαλινή θεία λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ, στις 31 Μαρτίου. 

Ωστόσο, αν αυτό δε γίνει, η επόμενη πιθανή ημερομηνία είναι στα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις. Αν το παλάτι επιλέξει αυτή τη δεύτερη λύση τότε η «εμφάνιση» θα γίνει μέσω επίσημης φωτογραφίας που θα δώσει το παλάτι στις 23 Απριλίου. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις