Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Η εμφάνιση αλά… Νταϊάνα, βγαίνοντας από το μαιευτήριο [pics]

Κέιτ Μίντλετον: Η εμφάνιση αλά… Νταϊάνα, βγαίνοντας από το μαιευτήριο [pics]
Φωτογραφία Reuters

Η Κέιτ Μίντλετον έφερε σήμερα (23.04.2015) στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Αργά το απόγευμα, βγαίνοντας από το μαιευτήριο, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με ένα κόκκινο φόρεμα, με λευκό γιακά, της σχεδιάστριας Jenny Packham.

Μια εμφάνιση που θύμισε αυτήν της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το 1984, όταν βγήκε από το μαιευτήριο, κρατώντας στην αγκαλιά της τον πρίγκιπα Χάρι.

Τότε, η Νταϊάνα επίσης φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα του Jan van Velden.

Το πέμπτο στη σειρά διαδοχής

Το νεογέννητο μωράκι είναι το τρίτο παιδί της Κέιτ Μίντλετον από το γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, μετά τον 4 ετών πρίγκιπα Τζορτζ και τη 2 ετών πριγκίπισσα Σάρλοτ. Το νέο βασιλικό μωρό είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου μετά τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον αδερφό του πρίγκιπα Τζορτζ και την αδερφή του πριγκίπισσα Σάρλοτ. Ο θείος του, πρίγκιπας Χάρι, είναι πλέον έκτος στη σειρά διαδοχής.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε και επίσημα από το παλάτι του Κένσινγκτον. Η Κέιτ Μίντλετον έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί στις 11:01 (σ.σ. 13:01 ώρα Ελλάδας). Το μωρό είναι υγιέστατο και ζυγίζει σχεδόν 3,6 κιλά. Παρών στη γέννα και ο μπαμπάς του… μπόμπιρα και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, πρίγκιπας Γουίλιαμ!

«Η δούκισσα του Κέμπριτζ και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας», αναφέρει η ανακοίνωση του Κένσινγκτον.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις