Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Επανεμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα [vids]

Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη της την οδήγησε να αναβάλει τα βασιλικά της καθήκοντα για 6 εβδομάδες. Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι σε λαμπρή δεξίωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον είχε να κάνει δημόσια εμφάνιση από τα τέλη Αυγούστου. Ήταν τότε που ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη. Ακτινοβολούσε με ένα γαλάζιο δαντελωτό φόρεμα αξίας 795 λιρών από το Temperley London που αποκάλυπτε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Κέιτ Μίντλετον: Απαστράπτουσα στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση

Λόγω των προβλημάτων με την υγεία της και την απόφαση να αναβάλει τα βασιλικά της καθήκοντα για 6 εβδομάδες, το παλάτι αναγκάστηκε να ανακοινώσει νωρίτερα την εγκυμοσύνη της. Η Κέιτ Μίντλετον όμως, παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να έχει δύσκολη εγκυμοσύνη, ήταν αποφασισμένη να παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Οι καλεσμένοι την επαίνεσαν για την παρουσία της παρά την κατάστασή της. “Είναι εκπληκτικό. Τι μαχήτρια που είναι εδώ”, τόνισε ο Dr Nicola Byrom του φιλανθρωπικού Student Minds.

Αναμένεται το παλάτι να ανακοινώσει την ημερομηνία γέννησης του τρίτου παιδιού της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Αυτό θα συμβεί μόλις περάσουν οι 12 εβδομάδες που θεωρούνται κρίσιμες για μια εγκυμοσύνη.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις