Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έπαιξε πιάνο για τα θύματα του κορονοϊού

Κέιτ Μίντλετον: Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έπαιξε πιάνο για τα θύματα του κορονοϊού

Μια μοναδική έκπληξη επιφύλασσε στους Βρετανού το παλάτι, καθώς η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον έπαιξε πιάνο συνοδεύοντας τον τραγουδιστή Τομ Γουόκερ σε ένα τραγούδι για τα θύματα της πανδημίας του κορονοϊού. 

Ο Τομ Γουόκερ ερμήνευσε το τραγούδια υπό το φως των κεριών στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Η ιδέα να παίξει πιάνο ήταν της ίδιας της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, μετά από μια τυχαία συνάντηση που είχε με τον Γουόκερ σε φιλανθρωπική εκδήλωση τον Οκτώβριο.

Ο Γουόκερ έγραψε το τραγούδι για όσους «δεν μπορούν να είναι μαζί μας» στις γιορτές, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πρόκειται να περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων σε απομόνωση λόγω Covid-19, αλλά και για όσους έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό.

Η εκπομπή μεταδόθηκε από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV είχε τίτλο «Βασιλικά Κάλαντα: Μαζί σε μια Χριστουγεννιάτικη συναυλία» και ήταν μαγνητοσκοπημένη. Ο τραγουδιστής ανέφερε πως έκαναν πρόβες για το τραγούδι κοντά στις δέκα φορές και έπειτα η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εξασκήθηκε από μόνη της για να τελειοποιήσει την εμφάνισή της.

Μάλιστα, στην αρχή η Δούκισσα ήταν «αρκετά νευρική» «επειδή δεν είχε παίξει με άλλον μουσικό εδώ και πολύ καιρό», ανέφερε η Mirror Online.

H αναπόφευκτη σύγκριση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, ενώ πολλοί εκθείασαν την ικανότητά της να παίζει πιάνο. 

Ωστόσο, κάποιοι θυμήθηκαν την εμφάνιση της πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν το 1980 είχε παίξει πιάνο μαζί με έφηβους μουσικούς. Ωστόσο, τότε η αυθόρμητη κίνηση της Νταϊάνα ήταν σύμφωνα με πληροφορίες η αφορμή για έναν ακόμα καυγά με τον πρίγκιπα Κάρολο και τη βασιλική οικογένεια…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις