Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Η έκπληξη για τα γενέθλια του γιου της Λούις που γίνεται 6 ετών

Κέιτ Μίντλετον: Η έκπληξη για τα γενέθλια του γιου της Λούις που γίνεται 6 ετών
Reuters

Η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της λόγω της διάγνωσης του καρκίνου αλλά πάνω από όλα είναι μητέρα και πάνω από όλα βάζει τα παιδιά της.

Μία από τις προτεραιότητες, που έχει θέσει η Κέιτ Μίντλετον αυτή την περίοδο που δίνει την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο είναι τα τρία της παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

Αυτό που επιθυμεί είναι να επηρεαστούν όσο γίνεται λιγότερο από την περιπέτεια της μητέρας τους και να μην πληγωθούν από αυτό που συμβαίνει.

Έτσι, στις 23 Απριλίου 2024 όπου ο πρίγκιπας Λούις θα γίνει 6 ετών, η τρυφερή μητέρα και πριγκίπισσα της Ουαλίας θα προσπαθήσει να του ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη, βάζοντας για λίγο στην άκρη τον προσωπικό της γολγοθά.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι πιθανό να περάσει την παραμονή των γενεθλίων του μικρότερου γιου της στην κουζίνα και να του ετοιμάσει μία ωραία τούρτα καθώς – όπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή μαγειρικής της Mary Berry – φτιάχνει η ίδια τις τούρτες των γενεθλίων για τα μέλη της οικογένειας.

«Μου αρέσει να φτιάχνω την τούρτα. Έχει γίνει κάτι σαν παράδοση να ξενυχτάμε μέχρι τα μεσάνυχτα με γελοίες ποσότητες μείγματος για τούρτα και ζαχαρόπαστα. Αλλά το λατρεύω».

Η βασιλική ανταποκρίτρια Danielle Stacey αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

«Η πρώτη προτεραιότητα της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν πάντα τα παιδιά της από τότε που έγινε μητέρα και τα στηρίζει σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής τους…».

«Έχουμε δει την πριγκίπισσα να βγάζει κάποια αστεία και παιχνιδιάρικα πορτρέτα των παιδιών της μέσα στα χρόνια και να φτιάχνει τις τούρτες τους. Οπότε είναι πιθανό να νιώσει ότι είναι σημαντικό να διατηρήσει της παραδόσεις προκειμένου να διατηρήσει μια αίσθηση κανονικότητας».

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο στις 22 Μαρτίου 2024 αποκαλύπτοντας ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο και ότι υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία».

Εξήγησε ότι ήταν ένα «τεράστιο σοκ» για την ίδια και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και ότι τους πήρε αρκετό χρόνο για να το επεξεργαστούν και να εξηγήσουν τα πάντα στα τρία τους παιδιά «με τρόπο που τους ταιριάζει».

Η Κέιτ Μίντλετον δεν επιβεβαίωσε από ποια μορφή καρκίνου πάσχει, αλλά διαβεβαίωσε ότι «γίνεται πιο δυνατή κάθε μέρα» και είπε ότι δεν θα επιστρέψει στη δουλειά μέχρι να γίνει καλά.

Η Daily Mail την Τετάρτη (03.04.2024), αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να αναγκάστηκε να ανακοινώσει δημοσίως ότι έχει καρκίνο.

Όπως υποστηρίζουν πηγές που επικαλείται, το γύρισμα του βίντεο στο οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας προχωράει στην αποκάλυψη για τον καρκίνο έγινε εσπευσμένα μετά τη διαρροή πληροφοριών σχετικά με την διάγνωση.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις