Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ καθυστέρησαν την ανάρτηση για τα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις για δύο λόγους

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ καθυστέρησαν την ανάρτηση για τα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις για δύο λόγους
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ καθυστέρησαν φέτος να αναρτήσουν μία φωτογραφία για τα φετινά 6α γενέθλια του μικρού του γιου, πρίγκιπα Λούις.

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών στις 23 Απριλίου και το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας μοιράστηκε ένα νέο πορτρέτο του μικρότερου γιου τους ανήμερα των γενεθλίων του, αν και κάπως καθυστερημένα κάνοντας τους χρήστες των social media να αγωνιούν.

Τα προηγούμενα χρόνια η οικογένεια δημοσίευε πορτρέτα γενεθλίων την παραμονή της εορτής για τα τρία παιδιά του, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις. Αυτή η παράδοση φαίνεται πως έσπασε φέτος.

Έτσι οι λάτρεις του ζεύγους έμειναν να αναρωτιούνται αν θα υπήρχε νέα εικόνα του μικρού πρίγκιπα καθώς τα προφίλ του ζευγαριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέμειναν «ήσυχα» μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (23.04.2024).

Αλλά λίγο πριν τις δώδεκα και μισή, Κέιτ και Γουίλιαμ δημοσίευσαν μια αξιολάτρευτη νέα φωτογραφία του Λούις στον λογαριασμό τους X, την οποία απαθανάτισε η ίδια η πριγκίπισσα Κέιτ, για να γιορτάσουν τα γενέθλια του νεαρού πρίγκιπα.

Και τώρα ο βασιλικός εμπειρογνώμονας, Richard Fitzwilliams, λέει ότι υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι για την… μικρή αυτή καθυστέρηση ανάρτησης της φωτογραφίας.

Είπε στην Express: «Αυτό έγινε λόγω του ζητήματος που προέκυψε με την φωτογραφία της Κέιτ για την Ημέρα της Μητέρας. Η αποκάλυψη ότι είχε υποστεί επεξεργασία οδήγησε σε ένα άκρως ενοχλητικό debate και στην επακόλουθη αποκάλυψη ότι όχι μόνο ανάρρωνε από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, αλλά πάλευε γενναία με τον καρκίνο. Το βιντεοσκοπημένο μήνυμά της όταν το αποκάλυψε αυτό ήταν ίσως το πιο γενναίο από οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο για την υγεία του στη Βρετανία».

Ο ίδιος τόνισε ακόμα ότι είναι πολύ πιθανό να προηγήθηκαν συζητήσεις σχετικά με το πώς θα δράσουν, σκεπτόμενοι ότι η καθυστέρηση ανάρτησης της φωτογραφίας θα μπορούσε να στείλει ένα μήνυμα και «να τονίσει την ανάγκη της για χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα, την οποία εξέφρασε τόσο συγκινητικά στο μήνυμα και, μετά τις παρεξηγήσεις των τελευταίων εβδομάδων, αυτό θα πρέπει να γίνει παγκοσμίως κατανοητό».

«Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε πως, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα, ενώ ολοκληρώνω τη θεραπεία μου», είπε μεταξύ άλλων η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον στο βίντεο που γυρίστηκε στον κήπο του Γουίνδσορ.

Η φωτογραφία του πρίγκιπα Λούις για τα 6α γενέθλιά του ήταν η πρώτη επίσημη εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια μετά τη διαμάχη που προκλήθηκε γύρω από μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Κέιτ με τα τρία παιδιά της, η οποία κυκλοφόρησε για τη Γιορτή της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα και τελικά αποδείχτηκε ότι είχε υποστεί επεξεργασία.

«Χαρούμενα 6α γενέθλια πρίγκιπα Λούις! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Κέιτ Μίντλετον για τα γενέθλια του μικρότερου παιδιού της.

Πληροφορίες από Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις