Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Μακρύς ο δρόμος της ανάρρωσης μετά το χειρουργείο

Κέιτ Μίντλετον: Μακρύς ο δρόμος της ανάρρωσης μετά το χειρουργείο
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο χθες Δευτέρα (29.1.2024) από το νοσοκομείο και έχει πάρει τον δρόμο της ανάρρωσης, ο οποίος αναμένεται να είναι αρκετά μακρύς, αφού η ίδια θα πρέπει να απέχει από τις υποχρεώσεις της μέχρι το Πάσχα και παράλληλα να προσέχει ώστε το σώμα της να επανέλθει στο 100% της κατάστασής του.

Μετά από 14 ημέρες νοσηλείας, κατά τις οποίες ακούστηκαν πολλά σενάρια για την υγεία της, η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο που έκανε στην κοιλιακή χώρα και πλέον βρίσκεται σπίτι της, έχοντας στο πλευρό της τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά τους, τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις.

Αν και η ίδια θέλει να επιστρέψει στα καθήκοντά της, πηγές του Μπάκιγχαμ επισημαίνουν στα βρετανικά ΜΜΕ ότι αυτό δεν είναι δυνατό στην παρούσα φάση και ότι θα πρέπει να απέχει από τις επίσημες υποχρεώσεις της μέχρι το Πάσχα.

Η DailyMail αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η επιστροφή στα καθήκοντά της θα εξαρτηθεί από τις συμβουλές που θα της δώσουν οι γιατροί. Για την ώρα, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ θα αναλάβει τον φόρτο της εργασίας, τόσο ως γονέας όσο και ως εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Σύμφωνα με το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας, η ανάρρωση ενός ασθενή που έκανε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα διαρκεί από 2 έως 3 μήνες και θα πρέπει να αποφεύγει να σηκώνει οτιδήποτε βαρύτερο από 2-3 κιλά. Μάλιστα, μπορεί να χρειαστούν έως και 2 χρόνια για να επανέλθει το κοιλιακό τοίχωμα στην προηγούμενη κατάστασή του.

Πηγές του Μπάκιγχαμ επισημαίνουν ότι η Κέιτ Μίντλετον πιθανότατα θα εργάζεται παρασκηνιακά για τους επόμενους μήνες και – αν το επιθυμεί – θα μπορεί να αναλάβει κάποια δουλειά από το σπίτι.

«Κινδύνευσε η ζωή της»

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», κανείς δεν πρόκειται να μάθει την αλήθεια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, εκτός αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά, με το παλάτι τότε να μην έχει άλλη επιλογή από το να πει την αλήθεια.

Το σχόλιο έγινε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης με την παρουσιάστρια να ρωτάει αν κινδυνεύει η ζωή της. Τότε δημοσιογράφος που καλύπτει τη νοσηλεία της Κέιτ είπε: «Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στο παλάτι ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις