Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Νέα έξοδος στο Γουίνδσορ – Την είδαν με τα παιδιά της Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις

Κέιτ Μίντλετον: Νέα έξοδος στο Γουίνδσορ – Την είδαν με τα παιδιά της Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις
Φωτογραφία αρχείου

Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να βγήκε ξανά βόλτα στο Γουίνδσορ λίγες μέρες αφότου εθεάθη σε ένα κατάστημα στην αγαπημένη της φάρμα μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, αν και πολλοί αμφισβήτησαν ότι επρόκειτο για την ίδια. 

Η Κέιτ Μίντλετον, που απουσιάζει από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιά της στην οποία υποβλήθη στις 16 Ιανουαρίου 2024, λέγεται ότι εντοπίστηκε από ντόπιους μαζί με τα τρία της παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Κάτοικος δήλωσε στην Telegraph ότι η Κέιτ βρίσκεται «αρκετά συχνά» στην περιοχή, ενώ το σπίτι της είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά.

Μιλώντας στην Telegraph, ο ντόπιος είπε: «Μένουμε εδώ ακριβώς απέναντι, μπαινοβγαίνουν από την πίσω πύλη και ο Ντέιβ (ο θυρωρός) θα άφησε να μπουν γρήγορα. Η πριγκίπισσα έρχεται εδώ αρκετά, είναι κοντά στο σπίτι της και το Adelaide Cottage είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά».

Και συνέχισε: «Ήταν στο τένις την Κυριακή, ο φίλος μου παίζει εκεί και η Κέιτ πρόσεχε τα παιδιά, ήταν εκεί όλη την ώρα», είπε στη βρετανική εφημερίδα.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο οπτικό υλικό από την παρουσία της Κέιτ…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις