Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα «συρρικνώσει» τις δημόσιες υποχρεώσεις του για να βρίσκεται στο πλευρό της

Κέιτ Μίντλετον: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα «συρρικνώσει» τις δημόσιες υποχρεώσεις του για να βρίσκεται στο πλευρό της
Φωτογραφία: Reuters

Το απίστευτο κύμα φημών και συνωμοσιολογίας, υπήρξε για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μα τραυματική περίοδος – και η αποκάλυψη για τη διάγνωση του καρκίνου της ξαναγράφει τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Η χημειοθεραπεία της Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου – και τώρα ξέρουμε ότι η ανακάλυψη του καρκίνου της ήταν ο λόγος για την απουσία της τελευταίας στιγμής του πρίγκιπα Γουίλιαμ από το μνημόσυνο του νονού του, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο βασιλιάς Κάρολος ο οποίος και εκείνος υποβάλλεται επίσης σε θεραπεία για τον καρκίνο, έχει περιορίσει στο ελάχιστο τα καθήκοντα του αποφεύγοντας τις εμφανίσεις σε πολυπληθείς εκδηλώσεις για την προστασία της υγείας του. 

Και στην τελετή της Μεγάλης Πέμπτης, η βασίλισσα Καμίλα θα αντικαταστήσει τον βασιλιά Κάρολο, όπως σημειώνει το abc.

Τους τελευταίους μήνες ηγείται της βασιλικής οικογένειας, πραγματοποιώντας ολοένα και περισσότερο μόνη της ταξίδια που κάποτε θα ήταν ευθύνη του συζύγου της.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ το προηγούμενο διάστημα ήταν σχεδόν πιστός στις υποχρεώσεις του, αλλά είναι πιθανό να περιορίσει τα ταξίδια, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του και να προστατεύσει την οικογενειακή τους ζωή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις