Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Τα συγκινητικά λόγια για τα παιδιά της – “Δεν είναι εύκολο…”

Κέιτ Μίντλετον: Τα συγκινητικά λόγια για τα παιδιά της – “Δεν είναι εύκολο…”

Ο ρόλος της μητέρας είναι πολύπλοκος… Και αυτό δεν αλλάζει ακόμα και αν είσαι η Κέιτ Μίντλετον. Την ώρα που τα δημοσιεύματα για τριτη εγκυμοσύνη της οργιάζουν… η Δούκισσα του Cambridge μίλησε με τα πιο συγκηνιτκά λόγια για τα παιδιά της αλλά και την μητρότητα.

 

 Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι δεν είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό της όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών της ενώ όπως η μητρότητα είναι συνδυασμός αγάπης, χαράς, ευτυχίας, φόβου και άγχους.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι το να είσαι μητέρα θα μπορούσε να είναι δύσκολο ακόμα και για κάποια σαν κι εκείνη που είχε βοήθεια από νταντάδες και οικονόμους.

Η Kate Middleton έχει στην υπηρεσία της μία πλήρους απασχόλησης νταντά και τουλάχιστον δύο οικιακές βοηθούς. “Προσωπικά, το γεγονός πως είμαι μητέρα είναι μία ανταμοιβή και είναι και ένα υπέροχο συναίσθημα. Μερικές φορές είναι μια τεράστια πρόκληση – ακόμα και για μένα, που έχω τόση υποστήριξη στο σπίτι”, τόνισε.

Επίσης, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ τόνισε πως η μητρότητα είναι δύσκολη για αυτό δεν πρέπει οι μαμάδες να φοβούνται να ζητήσουν βοήθεια. “Είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο το να είσαι μητέρα. Για αυτό δεν πρέπει να φοβόμαστε να ζητάμε βοήθεια για τα παιδιά μας” είπε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε