Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Τα συγκινητικά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που κατακλύζουν τα social media

Κέιτ Μίντλετον: Τα συγκινητικά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που κατακλύζουν τα social media
Φωτογραφία: Reuters

Η είδηση πως η 42χρονη πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο, όπως ανακοίνωσε η ίδια σε ένα συγκλονιστικό βίντεο, έχει προκαλέσει όπως είναι φυσικό, παγκόσμιο σοκ.

Πλήθος κόσμου έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς την Κέιτ Μίντλετον, μετά τη σοκαριστική ανακοίνωσή της ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση για την υγεία της 42χρονης συγκλονίζει συθέμελα τη βασιλική οικογένεια, με τον βασιλιά Κάρολο να δίνει αυτή τη στιγμή τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας κατέφυγαν στα social media για να εκφράσουν το σοκ με το άκουσμα της είδησης και να εκφράσουν τις ευχές τους προς τη μελλοντική βασίλισσα καθώς παλεύει γενναία ενάντια στην ασθένεια.

Πολλοί αναφέρουν πως οι σκέψεις τους είναι στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, στον σύζυγό της Γουίλιαμ και στα παιδιά τους Τζορτζ, Σαρλότ και Λούις.

 

Ένας χρήστης έγραψε: “Είναι απίστευτα γενναίο εκ μέρους σας που το μοιραστήκατε μετά από αυτούς τους τελευταίους μήνες. Οι σκέψεις μου είναι μαζί σας και με την οικογένειά σας, Κάθριν. Σε αγαπάμε».

Ένας άλλος πρόσθεσε στις ευχές γράφοντας: “Κυρία μου, ως μέλος του κοινού και μεγάλος υποστηρικτής της βασιλικής οικογένειας: Τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση. Ξέρω ότι θα γίνετε καλά. Αυτό το βίντεο ήταν τόσο γενναίο».

Ένας θαυμαστής της βασιλικής οικογένειας έγραψε: “Ο Θεός να σε ευλογεί Kate. Κρατάμε όλοι εσένα και την οικογένειά σου στις προσευχές μας».

Ένας άλλος πρόσθεσε: “Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί σου, με την οικογένειά σου και τα παιδιά σου. Όλη η χώρα είναι μαζί σας».

Κάποιος άλλος έγραψε: “Περαστικά Κέιτ – τόσο λυπηρό. Αλλά θα προσευχηθούμε για σένα και την οικογένειά σου».

“Είθε η θεραπεία σου να είναι επιτυχής και η υγεία σου να βελτιωθεί. Να προσέχεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου», σημείωσε ένας ακόμη χρήστης και ένας επιπλέον σημείωσε: “Θεέ μου, λυπάμαι πολύ που το ακούω αυτό. Εύχομαι στην Κέιτ και την οικογένειά της μόνο το καλύτερο”. 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις