Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Το μέλος της οικογένειάς της που την κάνει «να χάνει την ψυχραιμία της»

Κέιτ Μίντλετον: Το μέλος της οικογένειάς της που την κάνει «να χάνει την ψυχραιμία της»
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Κέιτ Μίντλετον είναι γνωστή για την αυτοκυριαρχία της, όμως υπάρχει ένα μέλος της οικογένειας που ξέρει πώς να την κάνει να χάνει την ψυχραιμία της, κι αυτός είναι ο μικρότερος γιος της πρίγκιπας Λούις.

Μιλώντας στο Hello, η Debbie Frank, διάσημη αστρολόγος και στενή έμπιστη φίλη της Νταϊάνα, αποκάλυψε πως ο μικρός πρίγκιπας Λούις είναι το μόνο άτομο που μπορεί να κάνει τη μητέρα του Κέιτ Μίντλετον να «χάσει την ψυχραιμία της».

Η Debbie εμβάθυνε στον γενέθλιο χάρτη του νεαρού πρίγκιπα, ο οποίος γίνεται 6 χρονών σήμερα Τρίτη (23.04.2024):

«Αναμφισβήτητα, ο αποφασιστικός Άρης του Λούις στον Αιγόκερω, προκαλεί μια εριστική ατμόσφαιρα με τον Ήλιο της Κέιτ που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο.

Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να την κάνει να χάσει την ψυχραιμία της. Η πριγκίπισσα Κέιτ είναι πολύ πειθαρχημένη και το να δαμάσει το μικρό της “τίγρη” είναι μια πρόκληση για εκείνη». 

Ο Λούις, ο μικρότερος αδελφός του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ, είναι ιδιαίτερα αγαπητός πολύ στους βασιλικούς παρατηρητές και τον κόσμο.

Περιγράφοντας τον Λούις ως μια «ανάσα καθαρού αέρα» που «παρέχει μία ελαφριά χαλαρότητα στην άκαμπτη και σταθερή βασιλική σύνθεση», η Debbie Frank είπε:

«Είναι τόσο συναρπαστικός, παιχνιδιάρης, ζωηρός. Είναι ο εαυτός του και ο κόσμος τον λατρεύει για τις σκανδαλιές του. Φέρνει σε όλους το χαμόγελο, παρόλο που τον βλέπουν συχνά να διαφωνεί δημόσια με τους γονείς του σε βασιλικές εκδηλώσεις». 

«Διαθέτει τρυφερό και στοργικό χαρακτήρα», είπε ακόμα. «Είναι ο άνθρωπος που κερδίζει εύκολα την εύνοια του κόσμου, παρόλο που σπάει τους βασιλικούς κανόνες. Αξιαγάπητος και συναρπαστικός, τον συγχωρούν εύκολα, ενώ η ελκυστική του προσωπικότητα τραβάει την προσοχή».

Η Debbie σημείωσε επίσης ότι ο νεαρός βασιλικός, ο οποίος είναι τέταρτος στη σειρά για τον θρόνο, είναι «απρόθυμος να ακολουθήσει το ρεύμα» και «του αρέσει να ταράζει τα νερά».

«Ο Λούις είναι γεννημένος να είναι ξεχωριστός», σημειώνει και εξηγεί ότι δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει ευλαβικά το βασιλικό πρωτόκολλο.

«Είναι πιθανό να ταράξει τα νερά, να δημιουργήσει λίγη φασαρία και αναστάτωση».

Ο μικρότερος γιος του Γουίλιαμ και της Κέιτ έχει γενέθλια σήμερα. 

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν το παλάτι του Κένσιγκτον θα δημοσιεύσει μια νέα φωτογραφία του Λούις για να τιμήσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα, όπως συνηθίζουν, καθώς η πριγκίπισσα Κέιτ διατηρεί χαμηλό προφίλ και υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία για καρκίνο.

Παρ’ όλα αυτά η οικογένεια θα γιορτάσει ιδιωτικά στο σπίτι τους στο Γουίνδσορ, το Adelaide Cottage, και ο Λούις θα απολαύσει τούρτα και δώρα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις