Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον – Βασιλιάς Κάρολος: Οι «από καρδιάς» μυστικές συναντήσεις τους στο νοσοκομείο και το γεύμα συμπαράστασης

Κέιτ Μίντλετον – Βασιλιάς Κάρολος: Οι «από καρδιάς» μυστικές συναντήσεις τους στο νοσοκομείο και το γεύμα συμπαράστασης
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο βασιλιάς Κάρολος έμεινε “πολύ συγκινημένος” μετά το ιδιωτικό γεύμα που είχε με την πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον την ημέρα πριν αποκαλύψει με θάρρος τη διάγνωση με καρκίνο στον κόσμο.

Ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος ταξίδεψε την Πέμπτη (21.03.2024) από το Λονδίνο στο κάστρο του Γουίνδσορ για να μιλήσει από καρδιάς με την “αγαπημένη” του νύφη, Κέιτ Μίντλετον.

Πιστεύεται ότι η 42χρονη πριγκίπισσα Κέιτ, ήθελε να εκμυστηρευτεί στον Κάρολο για το πώς αντιμετώπιζε τον δικό της αγώνα ενάντια στην ασθένεια, ανέφερε η Sun. 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συζήτησε επίσης με τον πεθερό της για το βίντεο μέσω του οποίου ανακοίνωσε πως δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο ανακοινώνοντας στον κόσμο για το “τεράστιο σοκ” που υπέστη όταν ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο.

Το γεύμα μεταξύ νύφης και πεθερού εδραιώνει ακόμη περισσότερο τον ισχυρό δεσμό που μοιράζονται η Κέιτ και ο Κάρολος με τον βασιλιά να περιγράφει με αγάπη την πριγκίπισσα ως την “αγαπημένη του νύφη”.

Μήνες νωρίτερα, ο Κάρολος είχε φορέσει τη ρόμπα του και είχε “τρυπώσει” για να παρηγορήσει την πριγκίπισσα Κέιτ καθώς και οι δύο ανάρρωναν από την επέμβαση στην κλινική του Λονδίνου.

Πηγή δήλωσε ότι ο Κάρολος και η Κέιτ θα είχαν πολλά να συζητήσουν κατά τη διάρκεια του γεύματος στο Κάστρο του Γουίνδσορ, με τον βασιλιά να έχει ξεκινήσει μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα την πορεία της θεραπείας του.

‘Ο βασιλιάς έφυγε από το γεύμα του νιώθοντας πολύ συγκινημένος’, είπαν.

Είναι πολύ δεμένοι και θεωρεί την Κέιτ κόρη του

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορούν να μοιραστούν πολλά και να χρησιμοποιήσουν ο ένας τον άλλον για υποστήριξη κατά τη διάρκεια της δικής τους βαθιά προσωπικής μάχης για τον καρκίνο”.

Εν τω μεταξύ, πηγές δήλωσαν στους Sunday Times ότι ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη, εθεάθη να “κουτσαίνει” από το κρεβάτι του νοσοκομείου, για να δει την Κέιτ στον διάδρομο. Όπως τονίζουν πηγές προσκείμενες στην βασιλική οικογένεια, ο Κάρολος θεωρεί την Κέιτ κόρη του

Εκείνη την εποχή, η πριγκίπισσα είχε υποβληθεί σε μια μεγάλη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα – που δεν πιστεύεται ότι ήταν για κακοήθη πάθηση – αλλά οι μετεγχειρητικές εξετάσεις διαπίστωσαν σημάδια καρκίνου.

Η ιδέα του βασιλιά να παρηγορεί τη νύφη του – καθώς και οι δύο αντιμετώπιζαν μεγάλες περιπέτειες υγείας – συγκινούν τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο το έθνος.

Η Κέιτ και ο Κάρολος παρηγόρησαν ο  ένας από τον άλλον καθώς και οι δυο παλεύουν ταυτόχρονα με τον καρκίνο, δήλωσε μια καλά πληροφορημένη πηγή στην Telegraph.

‘Μπορούν και οι δύο να κατανοήσουν τι περνάει ο άλλος, πράγμα που βοηθάει σε μια δύσκολη στιγμή όπως αυτή’, είπαν.

‘Αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι ότι επειδή περνούν και οι δύο την ίδια εμπειρία υγείας, έχουν δεθεί περισσότερο’.

Ο βασιλιάς αντιμετωπίζει την Κέιτ σαν την κόρη που δεν είχε ποτέ και έχει “αδυναμία” σε αυτήν, με την πριγκίπισσα να απευθύνεται συχνά στην Αυτού Μεγαλειότητα για καθοδήγηση σε βασιλικά θέματα.

‘Δεν είναι πατρική φιγούρα – έχει τον δικό της μπαμπά στον οποίο είναι απόλυτα αφοσιωμένη – αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο βασιλιάς της συμπεριφέρεται σαν την κόρη που δεν είχε ποτέ’, πρόσθεσε η πηγή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις