Τετάρτη, 1 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Βοήθησε 8χρονη να τοποθετήσει το κουκλάκι της ως φόρο τιμής στη Βασίλισσα Ελισάβετ – Πλάνταξε στο κλάμα η μικρή

Κέιτ Μίντλετον: Βοήθησε 8χρονη να τοποθετήσει το κουκλάκι της ως φόρο τιμής στη Βασίλισσα Ελισάβετ – Πλάνταξε στο κλάμα η μικρή
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Όταν χτες (16.09.2022) η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον επέλεξε από το πλήθος του Σάντρινγκχαμ μια οχτάχρονη που ήθελε – σαν φόρο τιμής στην Βασίλισσα Ελισάβετ – να τοποθετήσει ένα λούτρινο κόργκι ανάμεσα στα λουλούδια, η μικρή, αφού την ακολούθησε με χαρά, αμέσως μετά συγκινήθηκε.

Η Κέιτ Μίντλετον, βρισκόταν χθες στην κατοικία του αείμνηστου μονάρχη στο Νόρφολκ κοιτάζοντας τη «θάλασσα» από λουλούδια και αφιερώματα στη βασίλισσα Ελισάβετ και παράλληλα κουβέντιαζε με το πλήθος του κόσμου μαζί με  με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Μέσα στο πλήθος εντόπισε και μίλησε με τη μαθήτρια Ελίζαμπεθ Σουλκόφσκα, η οποία κρατούσε ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα λούτρινο κοργκι, και αμέσως την κάλεσε να περπατήσει δίπλα της για να αφήσει το δικό της, προσωπικό δώρο, στην Βασίλισσα. Έπειτα, η μικρή, από την χαρά που είχε που γνώρισε την Κέιτ, συγκινήθηκε.

Η οκτάχρονη που βρισκόταν στο σημείο μαζί με όλη την τάξη του σχολείου της, με δάκρυα στα μάτια μίλησε στα μέσα, καθώς θυμήθηκε τη στιγμή: «Πήγα μαζί της για να βάλω τα λουλούδια και το κοργκί. Είπε, “Πού νομίζεις ότι πρέπει να βάλουμε τα λουλούδια;” και είπα “Πρέπει να τα βάλουμε εκεί”. 

Ο διευθυντής της Ελίζαμπεθ πρόσθεσε: «Ήταν συγκλονισμένη, έκλαψε από χαρά που την επέλεξαν. Είναι απλώς μια υπέροχη, καταπληκτική ευκαιρία».

Ο Διευθυντής είπε ότι ο θάνατος της βασίλισσας «άγγιξε επίσης μια νέα γενιά». Όπως ανέφερε: «Η παλαιότερη γενιά προφανώς γνώριζε τη βασίλισσα για περισσότερο καιρό, αλλά τα μικρά παιδιά,  που δεν έχουν βιώσει τη Βασίλισσα για πολύ καιρό στον θρόνο εξακολουθούν να συγκινούνται πολύ από τον θάνατό της και θέλουν πραγματικά να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να γιορτάσουν τη ζωή και την κληρονομιά της και μην την ξεχάσουν ποτέ».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις