Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ επικοινώνησαν μαζί της μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο   

Κέιτ Μίντλετον: Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ επικοινώνησαν μαζί της μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο   
Φωτογραφίες: Reuters

Ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, επικοινώνησαν τελικά με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον μετά τη σοκαριστική εξομολόγηση της μελλοντικής βασίλισσας την Παρασκευή (22.03.2023) ότι διεγνώσθη με καρκίνο.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ όπως έγινε γνωστό, ήρθαν αργά χθες το βράδυ σε επαφή με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας “ιδιωτικά” μετά την προβολή του βιντεοσκοπημένου μηνύματος της Κέιτ Μίντετον στο οποίο ανακοίνωνε τη μάχη της με τον καρκίνο.

Συμφωνα με βρετανικά μέσα, δεν είναι σαφές αν η επαφή έγινε μέσω τηλεφώνου, με βιντεοκλήση ή μέσω μηνυμάτων. Πάντως, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν ο Χάρι θα ταξιδέψει εκτάκτως στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως σημειώνουν τα διεθνή μίντια, ο αδελφός του πρίγκιπα Γουίλιαμ και η Μέγκαν Μάρκλ ενημερώθηκαν για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον ταυτόχρονα με τη δημοσιοποίηση της είδησης.

Πηγές δήλωσαν στη New York Post ότι το ζευγάρι δεν είχε “ιδέα” για την ασθένεια της Κέιτ.

Την επαφή μεταξύ των δύο αδελφών αποκάλυψε ο βασιλικός συντάκτης του ITV, Chris Ship.

Ο 39χρονος Δούκας του Σάσεξ, είχε περιγράψει στο παρελθόν την Κέιτ ως τη “μεγάλη αδελφή που δεν είχα ποτέ” όταν αρραβωνιάστηκε τον Γουίλιαμ πριν από 11 χρόνια.

Ωστόσο, η σχέση του με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει διαρραγεί μετά τα πικρά επακόλουθα του Megxit.

Η Κέιτ συνάντησε για τελευταία φορά τον Χάρι μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν συνάντησαν τους συζύγους τους σε μια βόλτα στο Ουίνδσορ.

Την περασμένη εβδομάδα, το ρήγμα μεταξύ Γουίλιαμ και Χάρι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές, καθώς τα αδέλφια έκαναν μονομαχικές εμφανίσεις σε εκδήλωση μνήμης για τη μητέρα τους πριγκίπισσα Νταϊάνα, με τον Γουίλιαμ να αποχωρεί από την τελετή πριν ο Χάρι προσέλθει μέσω βιντεοκλήσης.

Το ζεύγος πάντως, Χάρι και Μέγκαν έστειλαν χθες τη συμπαράσταση και τις ευχές τους στην πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης.

«Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Kate και την οικογένεια και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και με ηρεμία», ανέφερε το ζευγάρι σε δήλωση στο Harper’s Bazaar.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις