Κόσμος

Κεραυνός σκότωσε 13 ανθρώπους

Άλλοι 15 τραυματίσθηκαν όταν κεραυνός έπεσε σε προσωρινό τζαμί, σε χωριό του Μπανγκλαντές, όπου οι πιστοί είχαν συγκεντρωθεί για να προσευχηθούν.

Οι κάτοικοι του χωριού Σαρασουατιπούρ είχαν μετατρέψει σε προσωρινό τζαμί, ένα απλό σπίτι, η στέγη του οποίου ήταν φτιαγμένη από λαμαρίνες και καλάμια, γιατί δεν μπορούσαν να πάνε στο τζαμί εξαιτίας των πλημμυρών που έχουν προκαλέσει οι σφοδρές βροχοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων.

Στο προσωρινό τζαμί είχαν συγκεντρωθεί 35 άνθρωποι για την ειδική προσευχή του ραμαζανιού όταν το χτύπησε ο κεραυνός, σκοτώνοντας τον ιμάμη και 12 πιστούς.

Διαβάστε

Χρυσαυγίτες πέταξαν καπνογόνα σε χώρο προσευχής μουσουλμάνων (ΦΩΤΟ)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ενάντια στην Ελλάδα και ο στρατάρχης Χαφτάρ της Λιβύης με καταγγελία για τα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης
Τόσο η κυβέρνηση της Τρίπολης όσο πλέον και η κυβέρνηση της Βεγγάζης στη Λιβύη καταγγέλλουν την Ελλάδα για «παραβίαση δικαιωμάτων της Λιβύης στα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης»
Χαλίφα Χαφτάρ 2
Βίντεο με Ισραηλινούς πιλότους που επιχειρούν πάνω το Ιράν – Ο στόχος τις πρώτες 24 ώρες της επιχείρησης «Rising Lion»
Οι Ισραηλινοί πιλότοι, τις πρώτες 24 ώρες της επιχείρησης «Rising Lion» ο στόχος ήταν ένας: Η αεροπορική υπεροχή πάνω από το Ιράν, εξουδετερώνοντας τα ιρανικά συστήματα αεράμυνας
Καπνός υψώνεται από φωτιά, καθώς συνεχίζεται ο αεροπορικός πόλεμος Ισραήλ-Ιράν, στην Τεχεράνη