Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κέρδισε το λόττο δυο φορές κι έγινε εκατομμυριούχος – Μια απίθανη ιστορία

Κέρδισε το λόττο δυο φορές κι έγινε εκατομμυριούχος – Μια απίθανη ιστορία

Αν έχεις τύχη διάβαινε… Και ο συγκεκριμένος άνδρας την έχει. Από τη μια στιγμή στην άλλη και από ένα “λάθος” έγινε εκατομμυριούχος και τώρα μπορεί να αγοράσει τη Ferrari που ονειρευόταν, να πάρει άδεια και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Η απίθανη ιστορία έρχεται από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Ένας άνδρας από… λάθος κέρδισε το λόττο όχι μια αλλά δυο φορές! Πως; Το βράδυ του Σαββάτου πήγε να παίξει το Tattslotto και από λάθος έβαλε τους ίδιους αριθμούς. Και αυτοί, του εξασφάλισαν κέρδη περίπου 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

“Αρχικά πίστευα ότι είχα κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια. Ωστόσο, μετά από μια ώρα διαπίστωσα ότι δεν είχα ελέγξει όλα τα δελτία του λόττο. Έτσι, τα κοίταξα και προς μεγάλη μου έκπληξη, είδα ότι είχα παίξει τους ίδιους αριθμούς, δύο φορές. Δεν περίμενα να κερδίσω ούτε μία φορά κι έτσι κέρδισα δύο φορές”, είπε ο… εκατομμυριούχος, που φρόντισε όμως να διατηρήσει την ανωνυμία του!

Και τώρα; Σχεδιάζει ν’ αγοράσει ένα σπίτι, μία Ferrari, αλλά και να λείψει από τη δουλειά του, προκειμένου να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε