Τετάρτη, 1 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κέρκυρα: Μυστήριο με το στραγγαλισμό της 93χρονης – Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Κέρκυρα: Μυστήριο με το στραγγαλισμό της 93χρονης – Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Μυστήριο καλύπτει (για την ώρα) το στραγγαλισμό 93χρονης γυναίκας την περασμένη Κυριακή στην Κέρκυρα, με τις έρευνες των αστυνομικών αρχών να στρέφονται στο στενό περιβάλλον της.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του newsit.gr οι άντρες της ΕΛΑΣ έχουν εξετάσει σπιθαμή προς σπιθαμή για αποτυπώματα και γενετικό υλικό που προδώσουν τον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος στην Κέρκυρα.

Την ίδια ώρα, γείτονες και άνθρωποι που γνώριζαν την άτυχη γυναίκα έχουν ανάψει ένα κεράκι στην μνήμη της 93χρονης. 

Στο σπίτι της οδού Ζαφειροπούλου δεν υπάρχουν ενδείξεις ληστείας, ούτε ίχνος παραβίασης, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη ο οποίος μίλησε στο newsit.gr, εξέτασε και ο ίδιος χθες (31.08.2022) δύο υπόπτους, και όπως μας εξηγεί για τον στραγγαλισμό χρησιμοποιήθηκαν γάντια ή κάποιο ύφασμα, αφού δεν υπήρχαν σημάδια στον λαιμό της άτυχης γυναίκας. 

Από το μεσημέρι της Κυριακής οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ήδη έχουν κληθεί να καταθέσουν για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας, μάρτυρες και ύποπτοι από τους οποίους έχει ληφθεί και γενετικό υλικό, καθώς η 93χρονη, παρά την ηλικία της, πάλεψε με τον δράστη για την ζωή της.  

Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να μπορέσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας της υπερήλικης γυναίκας, η οποία διέμενε με τον γιο της που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ την επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ένα άτομο που της παρείχε βοήθεια. 

Ρεπορτάζ: Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις