Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Κέβιν Σπέισι: Στα χέρια της αστυνομίας βίντεο – Τον δείχνει να “χουφτώνει” νεαρό!

Κέβιν Σπέισι: Στα χέρια της αστυνομίας βίντεο – Τον δείχνει να “χουφτώνει” νεαρό!

Λίγα 24ωρα μετά την εμφάνιση του βίντεο με τον Κέβιν Σπέισι να απαντά στους επικριτές του, ήρθε η… απάντηση από εκείνους που τον κατηγορούν για ασελγείς πράξεις. Όπως μεταδίδει το CNN, ο 18χρονος που κατήγγειλε ότι ο Κέβιν Σπέισι του επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα μπαρ στο Nantucket το 2016, ισχυρίζεται ότι έχει ένα βίντεο που τράβηξε μέσω του Snapchat όπου έχει καταγράψει την επίθεση και το έχει παραδώσει στις αρχές.

Η αστυνομία της Μασαχουσέτης, έχει δεχθεί καταγγελία για περιστατικό ανάμεσα στον Kevin Spacey και ένα νεαρό στο εστιατόριο Club Car, αργά το βράδυ της 7ης Ιουλίου προς την 8η Ιουλίου.
Ο νεαρός που ήταν τότε 18 ετών είπε στον Σπέισι ότι ήταν 23 και σπούδαζε διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Wake Forest. Η καταγγελία αναφέρει ότι εκείνο το βράδυ ο Σπέισι τον κέρασε πολλά ποτά και περηφανευόταν για το μέγεθος του πέους του αλλά και ότι προσπάθησε να πείσει το νεαρό να πάει σπίτι του αργότερα.
Στην ίδια καταγγελία, που έγινε από το νεαρό, ισχυρίζεται ότι εκείνο το βράδυ και ενώ ήταν όρθιοι μπροστά στο πιάνο στο μπαρ, ο Spacey άρχισε να τρίβει τον μηρό του νεαρού. Στην συνέχεια του ξεκούμπωσε το παντελόνι και έτριψε το γεννητικό του όργανο μέσα και έξω από το παντελόνι επί τρία λεπτά.
Ο νεαρός σάστισε και μην θέλοντας να μπλέξει αφού όλα αυτά γίνονταν εν ώρα εργασίας και έπινε ενώ απαγορεύεται σε αυτή την ηλικία, δεν είπε τίποτα. Προσπάθησε να απομακρυνθεί και να βγάλει τα χέρια του Σπέισι από πάνω του αλλά εκείνος επέμενε. Ταυτόχρονα ο νεαρός έστελνε μηνύματα στην κοπέλα του η οποία δεν τον πίστευε. Τότε, της έστειλε στο Snapchat ένα βίντεο με τον Σπέισι να τον θωπεύει.
Οι κατηγορίες αυτές μοιάζουν με εκείνες της Heather Unruh, η οποία σε συνέντευξη Τύπου είχε κατηγορήσει τον Σπέισι ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στον γιο της σε μπαρ στο Nantucket.
Ο Σπέισι είναι ενιμέτωπος με την κατηγορία της απρεπούς επίθεσης, όπως δήλωσε ο εισαγγελέας Michael O’Keefe.
Σε μια ξεχωριστή κατάθεση η κοπέλα του νεαρού είπε στην αστυνομία ότι ο 18χρονος της έστειλε γραπτο μήνυμα ότι του την έπεφτε ο Σπέισι. Επιβεβαίωσε επίσης ότι έλαβε από τον φίλο της ένα βίντεο μέσω Snapchat που έδειχνε τον Κέβιν Σπέισι να είναι κοντά στον… καβάλο του νεαρού.
Σημειώνεται ότι τα βίντεο του Snapchat εξαφανίζονται από την εφαρμογή αφού τα δουν οι χρήστες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις