Site icon NewsIT

Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Τα 4 παιδιά του θα περπατούν δίπλα στο φέρετρο μαζί με τους Ουίλιαμ και Χάρι

15.04.2021 | 22:19
Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Τα 4 παιδιά του θα περπατούν δίπλα στο φέρετρο μαζί με τους Ουίλιαμ και Χάρι

The Jaguar Land Rover that will be used to transport the coffin of Britain's Prince Philip at his funeral on April 17, 2021, is seen at Windsor Castle, Berkshire, Britain. Steve Parsons/Pool via REUTERS

Οι πρίγκιπες Κάρολος, Ανδρέας, Έντουαρντ και η Πριγκίπισσα Άννα, καθώς και τα εγγόνια πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, θα περπατήσουν μαζί με το τροποποιημένο όχημα Land Rover -πάνω στο οποίο θα είναι το φέρετρο του πρίγκιπα Φίλιππου– προς το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Γουίντσορ.

Σύμφωνα με το BBC, η λίστα των ανθρώπων που θα πάνε στην κηδεία, η οποία θα γίνει το Σάββατο, περιλαμβάνει 30 άτομα, με τρεις Γερμανούς συγγενείς. Όσοι παρευρεθούν δε θα φορούν στρατιωτική στολή αλλά πρωινά παλτό με μετάλλια ή φορέματα ημέρας.

Click4More: Πρίγκιπας Φίλιππος: Με ένα Land Rover θα μεταφερθεί το φέρετρο στην κηδεία (vid)

 

Η τελετή θα γίνει με μάσκες και αποστάσεις λόγω του κορονοϊού, με την βασίλισσα να κάθεται μόνη. Οι λεπτομέρειες της κηδείας ανακοινώθηκαν από το παλάτι και σύμφωνα με αυτές, η κηδεία θα αντανακλά τους δεσμούς του πρίγκιπα Φίλιππου με τον στρατό, με προσωπικά στοιχεία από τη ζωή του. 

REUTERS

Ανάμεσα στους 30 που θα είναι στην κηδεία, θα είναι η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ, όλα τα εγγόνια του δούκα και οι σύζυγοί τους, τα παιδιά της αδελφής της Βασίλισσας Πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

Το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ είπε ότι η βασίλισσα αντιμετώπισε “μερικές πολύ δύσκολες” αποφάσεις για την επιλογή των ανθρώπων που θα είναι στην κηδεία, καθώς λόγω του κορονοϊού, θα είναι ελάχιστοι…

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version