Κόσμος

Κιμ Βαλ: Ο εφευρέτης βασάνισε με πριόνι, κατσαβίδι και σωλήνες τη δημοσιογράφο

Ο Δανός εφευρέτης Πέτερ Μάντσεν έδεσε και κακοποίησε την Σουηδέζα δημοσιογράφο Κιμ Βαλ προτού τη δολοφονήσει μέσα στο υποβρύχιό του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ο Μάντσεν είχε προσχεδιάσει τον φόνο της άτυχης γυναίκας φέρνοντας στο υποβρύχιο ένα πριόνι, ένα κατσαβίδι και σωλήνες, αντικείμενα που χρησιμοποίησε για να χτυπήσει, να κόψει και να μαχαιρώσει την Κιμ Βαλ, ενώ αυτή βρισκόταν εν ζωή, αναφέρουν οι εισαγγελικές αρχές.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν προς το παρόν καθοριστεί, αλλά οι εισαγγελικές αρχές λένε ότι η δημοσιογράφος πέθανε από στραγγαλισμό ή επειδή της έκοψε τον λαιμό της.

Η ομολογία του εφευρέτη

Ο Μάντσεν έχει ομολογήσει ότι διαμέλισε το θύμα μέσα στο υποβρύχιό του και πέταξε μέρη του σώματός της στη θάλασσα, αλλά αρνείται ότι τη δολοφόνησε ή ότι την κακοποίησε σεξουαλικά.

Την 16η Ιανουαρίου σε βάρος του Μάντσεν απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες ότι δολοφόνησε την Κιμ Βαλ και τεμάχισε τη σορό της, όπως επίσης η κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης χωρίς συνουσία και ιδιαίτερα επικίνδυνης φύσης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αρκούδες έκαναν «κατάληψη» στο χωριό Μπέλομπραντ στο Κόσοβο - Το δημοτικό σχολείο έβγαλε προειδοποίηση ότι οι μαθητές κινδυνεύουν
Σε βίντεο που τράβηξαν οι κάτοικοι οι αρκούδες φαίνονται κάνουν βόλτες, εξερευνώντας κήπους και αναποδογυρίζουν έπιπλα, αναζητώντας τροφή, ενώ πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να ανοίγουν μεγάλα, άσπρα σακιά με ζάχαρη
Αρκούδες
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Η κλιματική κρίση είναι υγειονομική – «Ο πιο επιτακτικός τομέας σε σχέση με την κλιματική δράση»
«Η υγεία είναι ο πιο επιτακτικός τομέας σε σχέση με την κλιματική δράση, όμως εδώ και πολύ καιρό, αποτελεί υποσημείωση στις διαπραγματεύσεις για το κλίμα»
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Η κλιματική κρίση είναι υγειονομική – «Ο πιο επιτακτικός τομέας σε σχέση με την κλιματική δράση»
ΗΠΑ: Ο εγγονός του Τζον Φ. Κένεντι κατεβαίνει στην πολιτική – Ο Τζακ Σλόσμπεργκ διεκδικεί έδρα στο Κογκρέσο
Ο 32χρονος Τζακ Σλόσμπεργκ, εγγονός του Τζον Φ. Κένεντι, κατεβαίνει με τους Δημοκρατικούς στις ενδιάμεσες εκλογές του 2026, διεκδικώντας έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων στη Νέα Υόρκη
Ο εγγονός του προέδρου Κένεντι, Τζακ Σλοςμπεργκ