Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κίνα: Την απάτησε και τον εκδικήθηκε με έναν τόνο κρεμμύδια (pic, video)

Κίνα: Την απάτησε και τον εκδικήθηκε με έναν τόνο κρεμμύδια (pic, video)
ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

Έναν απίστευτο τρόπο για να πάρει… το αίμα της πίσω βρήκε στην Κίνα μία γυναίκα. Έστειλε στον “άπιστο” φίλο της 1.000 κιλά κρεμμύδια “για να κλάψει κι αυτός όσο έκλαψε εκείνη”!

Μια πληγωμένη γυναίκα στην Κίνα τιμώρησε τον πρώην σύντροφό της για την απιστία του στέλνοντάς του έναν τόνο κρεμμύδια. Η απατημένη Κινέζα, γνωστή με το επίθετο Ζάο, καταρρακώθηκε όταν την εγκατέλειψε ο φίλος της με τον οποίο διατηρούσε σχέση για λίγο περισσότερο από έναν χρόνο, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

Μια φωτογραφία, που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, δείχνει τον φερόμενο ως άπιστο Κινέζο να κοιτάει με έκπληξη μια τεράστια στοίβα από σάκους με κρεμμύδια στο κατώφλι του.

Η Ζάο φέρεται ότι έγινε έξαλλη όταν ανακάλυψε ότι ο πρώην εραστής της δεν έχυσε ούτε δάκρυ μετά τον χωρισμό τους, ενώ η ίδια πέρασε τρεις ημέρες κλαίγοντας.

Παρήγγειλε λοιπόν έναν τόνο κόκκινα κρεμμύδια, τα οποία παραδόθηκαν στο κατώφλι του πρώην συντρόφου της μαζί με ένα σημείωμα που έλεγε: “Έκλαιγα επί τρεις ημέρες, τώρα είναι η σειρά σου”.

Παρακολουθήστε το βίντεο από την Daily Mail:

Μάλιστα ο διανομέας που μετέφερε τα κρεμμύδια, επειδή δεν κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον παραλήπτη τους, φέρεται ότι χρειάστηκε πάνω από τέσσερις ώρες για να μεταφέρει την παραγγελία μέχρι την πόρτα του. Η απατημένη σύντροφος δήλωσε στον τοπικό Τύπο:

”Έμαθα από τους φίλους μου ότι δεν ταράχτηκε αφού χωρίσαμε. Εγώ επί τρεις ημέρες ήμουν στο σπίτι και έκλαιγα. Ράγισε η καρδιά μου. Έτσι παρήγγειλα έναν τόνο κρεμμύδια για να σταλούν στο σπίτι του. Έχω χρήματα. Ήθελα να μάθει πως είναι η γεύση των δακρύων”.

πηγές: ΑΠΕ – ΜΠΕ , dailymail.co.uk

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις