Κόσμος

Κίνα: Τρομερό σκηνικό σε σταθμό του μετρό – Δεκάδες χέλια που έμοιαζαν με φίδια βρέθηκαν ελεύθερα σε συρμό

Τα δεκάδες χέλια που έμοιαζαν πολύ με φίδια «απελευθερώθηκαν» όταν ένας επιβάτης του μετρό σκόνταψε και ο πλαστικός κουβάς που τα μετέφερε ανατράπηκε
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν σε συρμό του μετρό στη Ναντζίνγκ της Κίνας όταν χέλια που πολλοί πίστεψαν ότι ήταν φίδια βρέθηκαν στο πάτωμα του βαγονιού.

Τα δεκάδες χέλια που έμοιαζαν πολύ με φίδια «απελευθερώθηκαν» όταν ένας επιβάτης του μετρό σκόνταψε και ο πλαστικός κουβάς που τα μετέφερε ανατράπηκε. Από το «ατύχημα» ξεχύθηκαν δεκάδες χέλια που σέρνονταν στο πάτωμα προκαλώντας αναστάτωση.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της 17ης Αυγούστου, μέσα σε συρμό της γραμμής S3 του μετρό στη Ναντζίνγκ, στην ανατολική Κίνα. Μόλις τα ζώα βγήκαν από τον κουβά, οι επιβάτες απομακρύνθηκαν αρχικά από το σημείο. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, αρκετοί έσπευσαν να βοηθήσουν στην προσπάθεια περισυλλογής τους και να τα τοποθετήσουν ξανά στον κουβά.

Πρόκειται για τα λεγόμενα «χουανγκσάν», όπως είναι γνωστά στην Κίνα, ένα είδος ψαριού με ιδιαίτερα μακρόστενο και λεπτό σώμα, που θυμίζει έντονα χέλι. Η εμφάνισή τους είναι τέτοια, ώστε συχνά να προκαλείται σύγχυση και να θεωρούνται φίδια.

Μάλιστα, κάποια από τα ζώα κατάφεραν να χωθούν κάτω από τα καθίσματα του βαγονιού, κάνοντας την περισυλλογή τους ακόμη πιο δύσκολη για τους επιβάτες.

Όπως μεταδίδουν κινεζικά μέσα ενημέρωσης, το συμβάν σημειώθηκε κοντά στον σταθμό Τζινγκμίνγκ Τζιαγιουάν. Μετά την απομάκρυνση των ζώων, το προσωπικό του μετρό φρόντισε για τον καθαρισμό του βαγονιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στη Σενεγάλη: Μητέρα και ο 4χρονος γιος της σκοτώθηκαν όταν τους καταπλάκωσε ο τοίχος του σπιτιού τους λόγω των πλημμυρών
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις ισχυρές βροχοπτώσεις - Φόβοι για περισσότερα θύματα και πιθανή αναβολή της έναρξης της σχολικής χρονιάς
Πλημμύρες στη Σενεγάλη
Politico: Ο Σάντσεθ στοχεύει στην επανεκλογή του με φόντο τη στεγαστική κρίση στην Ισπανία
Στον απόηχο της μεταναστευτικής κρίσης στη Θέουτα και των υποθέσεων διαφθοράς με συγγενείς και συνεργάτες του, ο Πέδρο Σάντσεθ, στοχεύει να εκμεταλλευτεί τη λαϊκή δυσαρέσκεια περί στέγασης για να επανεκλεγεί
Πέδρο Σάντσεθ