Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κλάμα! Η Χίλαρι προσπαθεί να αποφύγει την… αγκαλιά του Τραμπ! [vid]

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (ΑΠΕ - ΜΠΕ)
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ένα σπαρταριστό video από την προετοιμασία της Χίλαρι Κλίντον πριν από το πρώτο debate κόντρα στον Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των αμερικανικών εκλογών. Μια πρόβα που είχε μόνο ένα στόχο: πως θα καταφέρει να αποφύγει να την αγκαλιάσει ο αντίπαλός της.

Μπορεί κάποτε να ήταν φίλοι, μπορεί να πήγε καλεσμένη στο γάμο του με τη Μελάνια αλλά τα πράγματα άλλαξαν και η Χίλαρι Κλίντον με τον Ντόναλντ Τραμπ έγιναν… “εχθροί”. Και φυσικά αντίπαλοι για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ένα video που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένας από τους συνεργάτες της Χίλαρι Κλίντον, ο Φίλιπ Ρέινς, δείχνει την υποψήφια των Δημοκρατικών να κάνει… πρόβα πριν από το debate της 26ης Σεπτεμβρίου. Και κυρίως να προβάρει τις κινήσεις για το πως θα αποφύγει να την αγκαλιάσει ο Τραμπ!

Ο Ρέινς, στενός συνεργάτης της Κλίντον από την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στην πρώτη κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα, προσποιείται ότι είναι ο Ντόναλντ Τραμπ και μόλις η Κλίντον του δίνει το χέρι της για τη χειραψία, προσπαθεί να κατευθυνθεί στη θέση της.

Αλλά ο Ρέινς έχει διάθεση για πλάκα και την κυνηγά για την… αγκαλιάσει, ενώ όλοι οι συνεργάτες της Κλίντον και η ίδια η υποψήφια, “σκάνε” στα χέρια. «Δεν είναι εύκολο να αποφύγεις μια ανεπιθύμητη αγκαλιά από τον Τραμπ, κάποιες φορές χρειάζεται ακόμη και προετοιμασία… Μια αγαπημένη στιγμή από την προετοιμασία για το debate» έγραψε ο Ρέινς.

Το video που ανέβασε έκανε και την ίδια τη Χίλαρι Κλίντον να “σκάσει” στα χέρια όπως έγραψε στο twitter, κάνοντας retweet το video. «”Έσκασα” στα γέλια όταν είδα αυτό το video το πρωί. Ελπίζω να σας φτιάξει τη μέρα» έγραψε η πρώην Πρώτη Κυρία και υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Τελικά την αγκάλιασε; Ας πούμε πως η Χίλαρι τα κατάφερε κάπως. Μετά τη χειραψία τους, ο Τραμπ απλά έβαλε το χέρι του στην πλάτη της.

Δείτε τη στιγμή από το 1:11 και μετά

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε