Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κλάμα! Ο μπόμπιρας που απαίτησε “συγγνώμη” από τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ! [vid]

Κλάμα! Ο μπόμπιρας που απαίτησε “συγγνώμη” από τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ! [vid]

Όταν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ άπλωνε τα χέρια του για να ευχαριστήσει τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο, δεν μπορούσε να φανταστεί τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Γιατί ο πιτσιρικάς που στεκόταν πίσω του, ήταν αποφασισμένος για όλα!

Ο Μάικ Πενς άπλωσε τα χέρια του προκειμένου να δείξει σε όλους τα παιδιά που ευχαριστούσε για την παρουσία τους στο Λευκό Οίκο. Αλλά χωρίς να το θέλει, με το χέρι του ακούμπησε στο πρόσωπο ένα αγοράκι που στεκόταν πίσω και δεξιά του.

Είναι το αγόρι με το λευκό πουκάμισο. Δεν αντέδρασε στο “χτύπημα”. Αλλά δεν ήταν και διατεθειμένος να αφήσει στον Αμερικανό αντιπρόεδρο χωρίς να του δώσει εξηγήσεις. Και να του ζητήσει και συγγνώμη.

Η εκδήλωση τελειώνει, ο Πενς αποχωρεί από το βήμα και ο μικρός τον ακολουθεί κατά πόδας επαναλαμβάνοντας «μου χρωστάτε μια εξήγηση. Με χτυπήσατε στο πρόσωπο» μέχρι να τον ακούσει ο Αμερικανός αντιπρόεδρος. Και όσο εκείνος σηκώνει και αγκαλιάζει παιδάκια, ο μικρός επιμένει! Και στο τέλος τα κατάφερε! Ο Πενς του ζήτησε συγγνώμη, ως όφειλε!

Δείτε το ξεκαρδιστικό video

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε