Κόσμος

Κλείνει η τριμερής συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου για υδρογονάνθρακες

Σε ανακοινώσεις για την συνεργασία Κύπρου-Αιγύπτου-Ελλάδας στον τομέα των υδρογονανθράκων αναμένεται ότι θα προβούν σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας της Ελλάδας Γιάννης Μανιάτης με τους ομολόγους του σε Κύπρο και Αίγυπτο κ.κ. Γιώργο Λακκοτρύπη και Σερίφ Ισμαήλ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πρωί θα υπάρξουν διμερείς συναντήσεις της αντιπροσωπείας της Κυπριακής Δημοκρατίας με εκείνες της Ελλάδας και της Αιγύπτου.

Το μεσημέρι θα ακολουθήσει τριμερής συνάντηση των αντιπροσωπειών Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, ενώ στις 13.30, οι τρεις Υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, κατά τις οποίες αναμένεται να ανακοινωθεί η τριμερής συνεργασία, όπως είχε γίνει και μεταξύ Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα