Κόσμος

Κλίντον: Στον Λευκό Οίκο αν με… καλέσει η Χίλαρι (VIDEO)

Έζησε στον Λευκό Οίκο για οκτώ χρόνια, όσο κράτησε η θητεία του. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον δεν κρύβει πως θα επέστρεφε αρκεί η σύζυγός του, Χίλαρι, αν εκλεγεί, να τον... καλέσει να την ακολουθήσει.

Σε απόσπασμα από συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι CBS και την εκπομπή του Ντέιβιντ Λέττερμαν, ο Κλίντον, πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1993 έως το 2001, ερωτήθηκε πώς θα εκτιμούσε τις πιθανότητες να μετακόμιζε πίσω στην προεδρική κατοικία.

“Πρώτα απ’ όλα, η Χίλαρι πρέπει να κερδίσει το χρίσμα του κόμματος. Αν κερδίσει το χρίσμα, τότε πρέπει να κερδίσει τις εκλογές”, είπε ο πρώην πρόεδρος για τη σύζυγό του. Κι “αν κερδίσει τις εκλογές, οι πιθανότητες είναι 100% να ξαναμετακομίσω εκεί… Αν μου το ζητήσει”, είπε στο ακροατήριο της εκπομπής, που ξέσπασε σε γέλιο.

Και πρόσθεσε, “σύμφωνα με την εμπειρία μου από τότε που έφυγα από τον Λευκό Οίκο, όταν ο πρόεδρος από οποιοδήποτε από τα δύο κόμματα σου ζητάει κάτι, λες ναι. Οπότε, ελπίζω να μου κάνει την πρόσκληση”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος από συγκρούσεις ενόπλων στην Τρίπολη της Λιβύης - «Μείνετε στα σπίτια της» η εντολή προς τους πολίτες
Οι συγκρούσεις, οι οποίες εκτυλίσσονται σε νότιους τομείς της πόλης, ξέσπασαν ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες της Τρίπολης και αντίπαλες από τη Μισράτα, μεγάλη πόλη και λιμένα περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας
Σφοδρές συγκρούσεις στην Λιβύη
Το Playboy της Ουκρανίας κάνει αφιέρωμα στις γυναίκες που ακρωτηριάστηκαν ή τραυματίστηκαν από τον πόλεμο: «Είμαστε ζωντανές»
Το ειδικό τεύχος με τίτλο «Ομορφιά με σημάδια», περιλαμβάνει φωτογραφίες γυναικών -πολεμιστριών και καθημερινών ηρωίδων- που έμαθαν πως η ομορφιά δεν χάνεται από τραυματισμούς
Ουκρανό μοντέλο
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1