Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κολάζει ο 18χρονος εγγονός της πριγκίπισσας Μαργαρίτας [pics]

Κολάζει ο 18χρονος εγγονός της πριγκίπισσας Μαργαρίτας [pics]

Ήταν πριν λίγο καιρό που ο Arthur Chatto, εγγονός της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, έβαλε φωτιά στα social media με μια ημίγυμνη φωτογραφία του.

Κολάζει ο 18χρονος ξάδερφος του πρίγκιπα Χάρι [pics]

Ο 18χρονος γιος της Lady Sarah Chatto, μοναδικής κόρης της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, ξαναχτύπησε στο Instagram. Φωτογραφήθηκε με ένα λευκό κολλητό μπλουζάκι και κόλασε τις θαυμάστριές του.

Ο Arthur Chatto, που είναι 23ος στη γραμμή για τον θρόνο, αστειεύτηκε και για την ημίγυμνη φωτογραφία του που είχε ανεβάσει επικίνδυνα τη θερμοκρασία το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/BXDXXTOAfkN/?taken-by=arnchatto

“Δεν θα έπρεπε να βλέπετε τη θηλή μου”. Με αυτό το σχόλιο συνόδευσε την πρόσφατη φωτογραφία του με ένα στενό μπλουζάκι που αναδεικνύει το γυμνασμένο σώμα του.

https://www.instagram.com/p/BZwRrj4AWrX/?taken-by=arnchatto

Στις 17 Σεπτεμβρίου ο Arthur είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τον μεγαλύτερο αδερφό του Samuel Chatto να βγαίνουν από τη θάλασσα στο Εδιμβούργο.

https://www.instagram.com/p/BZKLyHlAwvF/?taken-by=arnchatto

Και τον Ιούλιο ακολούθησε η φωτογραφία που έβαλε φωτιά στα social media. Φορούσε μόνο λευκά εσώρουχα Calvin Klein. Όπως και ο ξάδερφός του πρίγκιπας Χάρι, ο Arthur ακολουθεί στρατιωτική καριέρα.

Μέσα στον χρόνο αποφοίτησε από το Combined Cadet Force στο Eton και τώρα φοιτεί στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου όπως και ο μεγαλύτερος αδερφός του.

View this post on Instagram

Blonde and Baldy

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto) on

Το γοητευτικό μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει αρχίσει να αναδεικνύεται σε μεγάλο καρδιοκατακτητή, με τα likes να πέφτουν βροχή.

View this post on Instagram

Trekking the South Downs Way

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto) on

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις