Κόσμος

Κολομβία: Κατέγραψαν τον θάνατό τους σε βίντεο – Η μοιραία βόλτα με τη μηχανή για δύο 19χρονες

Σε τραγωδία κατέληξε η βόλτα με μηχανή για δύο 19χρονες στην Κολομβία με την σοκαριστική στιγμή να την καταγράφουν σε βίντεο.

Τα δύο κορίτσια από την Κολομβία σύμφωνα με το βίντεο είναι πάνω στη μηχανή χωρίς κράνος και κινούνται με ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα.

Η οδηγός της μηχανής κοιτούσε συνεχώς το κινητό που είχε η συνεπιβάτης καταγράφοντας την βόλτα τους παρά το γεγονός ότι οδηγούσε και μάλιστα γρήγορα.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η οδηγός  χάνει τον έλεγχο της μηχανής και πέφτει πάνω σε δέντρο.

Τα δύο τα νεαρά κορίτσια χάνουν ακαριαία τη ζωή τους και όταν έρχονται τα σωστικά συνεργεία διαπιστώνουν απλά τον θάνατό τους. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
16
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS