Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Κολομβία: Οι σοκαριστικές εικόνες από την κατάρρευση παρουσιάστριας στον αέρα εκπομπής

Κολομβία: Οι σοκαριστικές εικόνες από την κατάρρευση παρουσιάστριας στον αέρα εκπομπής

Πάγωσαν οι παρευρισκόμενοι στο στούντιο, αλλά και όσοι τηλεθεατές στην Κολομβία έβλεπαν την εκπομπή Lo Se Todo, καθώς η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής κατέρρευσε στον αέρα, πέφτοντας στο πάτωμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελιάνις Γκαρίντο ήταν στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής της Κολομβίας. Ο συμπαρουσιαστής της, Αριέλ Οσόριο μιλούσε για ένα θέμα, όταν ξαφνικά η παρουσιάστρια άρχισε να βήχει.

Η Ελιάνις Γκαρίντο έβαλε τα χέρια της στο στόμα της και έδειξε ότι δεν νιώθει καλά. Η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής της Κολομβίας σηκώθηκε από την καρέκλα της άρχισε να τρεκλίζει, λιποθύμησε και σωριάστηκε στο πάτωμα του στούντιο.

Αμέσως έσπευσαν κοντά στην 35χρονη Κολομβιανή παρουσιάστρια όσοι ήταν εκείνη την ώρα στο τηλεοπτικό πλατό. Την σήκωσαν, την έβαλαν να ξαπλώσει σε κάποιες καρέκλες και της έκαναν αέρα, ενώ η Ελιάνις Γκαρίντο έδειξε να ανακτά κάπως τις αισθήσεις της.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπισε η παρουσιάστρια από την Κολομβία κι αν είναι καλά στην υγεία της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις