Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κοροναϊός: Αυξάνονται και πληθύνονται τα κρούσματα στη Γαλλία

Κοροναϊός: Αυξάνονται και πληθύνονται τα κρούσματα στη Γαλλία
Reuters

Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται τα κρούσματα του κοροναϊού παγκοσμίως και στη Γαλλία. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε ο πλανήτης με απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, την Πέμπτη (30.1.2020).

Την ώρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός σήμαινε συναγερμό, η Γαλλία επιβεβαίωνε το έκτο κρούσμα του κοροναϊού στη χώρα, όπως έκανε γνωστό αξιωματούχος των γαλλικών υγειονομικών υπηρεσιών.

Click4more: Κοροναϊός – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε τον πλανήτη ο ΠΟΥ

Το Παρίσι είχε επιβεβαιώσει τα τρία πρώτα κρούσματα του κοροναϊού που “γεννήθηκε” στην κινεζική πόλη Γουχάν την περασμένη Παρασκευή (24.1.2020), ένα τέταρτο κρούσμα την Τρίτη (28.1.2020) και ένα πέμπτο κρούσμα την Τετάρτη (29.1.2020).

Κοροναϊός – Αιθιοπία: Κανονικά η αεροπορική σύνδεση της Ethiopian Airlines με Κίνα

Η αεροπορική εταιρεία Ethiopian Airlines ανακοίνωσε απόψε ότι οι πτήσεις της από και προς την Κίνα εκτελούνται κανονικά, λίγες ώρες αφότου το τηλεφωνικό κέντρο της μετέδιδε ότι έχουν ανασταλλεί όλα τα δρομολόγια.

“Πραγματοποιούμε τις τακτικές πτήσεις μας και προς τους πέντε προορισμούς μας στην Κίνα, το Πεκίνο, τη Σαγκάη, το Γκουανγκτσόου, το Τσενγκντού και το Χονγκ Κονγκ” ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Ο πρόεδρος – διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τεοβόλντε Γκεμπρεμαριάμ απέφυγε να σχολιάσει και παρέπεμψε μόνο στην ανακοίνωση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις