Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κοροναϊός: Πώς ο φονικός ιός έσωσε μια γυναίκα από σίγουρο βιασμό

Κοροναϊός: Πώς ο φονικός ιός έσωσε μια γυναίκα από σίγουρο βιασμό
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Ο κοροναϊός έσωσε μια γυναίκα από σίγουρο βιασμό στην πόλη Jingshan,της Κίνας. Προσποιήθηκε στον επίδοξο βιαστή της ότι έχει μολυνθεί από τον φονικό ιό και εκείνος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.

Τους πάντες έχει τρομοκρατήσει ο κοροναϊός, αλλά στο περιστατικό που ακολουθεί μια γυναίκα γλίτωσε τον βιασμό. Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή στην πόλη στην πόλη  Jingshan της Κίνας.

Ένας επίδοξος βιαστής προσπάθησε να κάνει σεξουαλική επίθεση εναντίον μιας γυναίκας που ήταν μόνη της στο σπίτι, με την ίδια να σκαρφίζεται ένα απίστευτο κόλπο. Σε κατάσταση απελπισίας άρχισε να βήχει προσπαθώντας να απομακρύνει τον Xiao, ο οποίος επιχειρούσε να της σφίξει το λαιμό και να της καλύψει το στόμα. Τότε αποκάλυψε στον άνδρα ότι μόλις έχει επιστρέψει από τη Γουχάν, έχει μολυνθεί και γι’ αυτό τον λόγο είναι στην απομόνωση.

Το περιστατικό συνέβη στον δήμο της Pingba στα περίχωρα του Jingshan, η οποία απέχει 3 ώρες με το αυτοκίνητο από τη Γουχάν. Ο ύποπτος φοβήθηκε και έφυγε αλλά τη λήστεψε αρπάζοντας 3.080 γουάν πριν τελικά συλληφθεί από την αστυνομίας. Ο δράστης  που είναι κάτοικος της πόλης,σύμφωνα με την αστυνομία ήθελε να βγάλει βόλτα την οικογένειά του, δεν είχε χρήματα και αποφάσισε να κάνει μια ληστεία.

Όταν είδε μόνη της τη γυναίκα μέσα στο σπίτι σκέφτηκε όχι μόνο να τη ληστέψει, αλλά και να τη βιάσει. Τελικά παραδέχτηκε την ενοχή του και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις