Κόσμος

Κορονοϊός: Εκτόξευση κρουσμάτων στο Ισραήλ – Στο υψηλότερο επίπεδό από τον Μάιο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπορεί το Ισραήλ να είναι μια από τις χώρες πρότυπο όσον αφορά στην πορεία των εμβολιασμών, αλλά ο κορονοϊός φαίνεται πως βρίσκει τρόπο να… «επιβιώνει». Πάνω από 1.000 τα ενεργά κρούσματα αλλά κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο.

Το τελευταίο 24ωρο παρατηρείται εκτόξευση ενεργών κρουσμάτων στο Ισραήλ. Έφτασαν τα 1.147 όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, αριθμός που είναι ο υψηλότερος από την 5η Μαΐου.

Τις προηγούμενες 24 ώρες, εντοπίστηκαν 175 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των εργαστηριακά επιβεβαιωμένων μολύνσεων να φθάνει τις 840.813 περιπτώσεις.

Πάντως ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας παρέμεινε αμετάβλητος στους 6.429 νεκρούς, αφού η χώρα δεν κατέγραψε κανέναν θάνατο το προηγούμενο 24ωρο.

Ο αριθμός των ασθενών με την COVID-19 που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση μειώθηκε στους 26.

Σχεδόν οι έξι πολίτες στους δέκα (5,54 εκατ. άνθρωποι, το 59,4% του πληθυσμού) έχουν ανοσοποιηθεί για την COVID-19 ως εδώ στο Ισραήλ.

Ωστόσο προχθές Παρασκευή, το υπουργείο Υγείας αποφάσισε να επιβάλλει εκ νέου την υποχρέωση να φοριέται μάσκα προστασίας στη διάρκεια επαφών σε εσωτερικούς χώρους. Είχε αρθεί την 15η Ιουνίου, όμως έκτοτε διαγνώστηκαν εκατοντάδες κρούσματα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ίλζε Άιγκνερ: Η πρόεδρος της Βουλής της Βαυαρίας που θέλει να γίνει πρόεδρος της Γερμανίας – Ήταν εργάτρια και δεν έχει απολυτήριο Λυκείου
Είναι καθολική στο θρήσκευμα, δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει παιδιά. Παρότι δεν έχει πτυχίο πανεπιστημίου, ούτε απολυτήριο λυκείου, κατάφερε να διαγράψει μια σημαντική πολιτική διαδρομή
Η Ίλσε Άιγκνερ 7
Ο Αντόνιο Ταγιάνι στο στόχαστρο φιλορώσων χάκερ – Στο dark web προσωπικά δεδομένα του ίδιου και της οικογένειάς του
Υπογράμμισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον εκφοβίσει, ότι θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις με τις σύμμαχες χώρες  και ότι η επίθεση σε βάρος του οφείλεται στην θέση της Ιταλίας στο ουκρανικό
Αντόνιο Ταγιάνι
Μήνυμα του ιρανικού στρατού στις ΗΠΑ: Είμαστε πιο ισχυροί  απ’ ό,τι όταν άρχιζε ο πόλεμος
«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας είναι σήμερα σε επίπεδο συναγερμού υψηλότερο και πιο ισχυρές από ό,τι ήταν στην αρχή του πολέμου», τόνισε ο εκπρόσωπός τους Μοχαμάντ Ακραμινιά
Ιράν