Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός: Καραόκε, show και μπίνγκο για τους τουρίστες σε καραντίνα

Κορονοϊός: Καραόκε, show και μπίνγκο για τους τουρίστες σε καραντίνα
Φωτογραφία Reuters

Τρία ξενοδοχεία και ένα νοσοκομείο θα λειτουργήσουν στην Κύπρο, για τους τουρίστες που θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα ή νοσηλευτούν, εφόσον διαγνωστούν με κορονοϊό κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος στην βρετανική “Daily Mail.

Όπως δήλωσε, στα ξενοδοχεία θα υπάρχουν συνολικά διαθέσιμα 500 δωμάτια και μάλιστα στάθηκε στο γεγονός ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε να μη χαλάσει η αίσθηση των διακοπών για αυτούς τους επισκέπτες.

“Θα μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό στο δωμάτιο και θα τους παρέχεται διασκέδαση κάθε βράδυ, περιλαμβανομένου καραόκε, σόου και μπίνγκο, άρα και πάλι θα νιώθουν σαν να είναι σε διακοπές. Η κυβέρνηση θα καλύψει αυτό το κόστος. Δεν θέλουμε οι επισκέπτες να καταλήξουν να πληρώσουν δίπλα”, δήλωσε ο υφυπουργός Τουρισμού.

Ο κ. Περδίος ανέφερε επίσης ότι αναμένει οι Βρετανοί τουρίστες να είναι σε θέση να επισκεφθούν το νησί από τα μέσα Ιουλίου, σημειώνοντας ότι στην Κύπρο ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι καλοί μήνες για διακοπές.

Πηγή: sigmalive

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις