Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός: “Κράξιμο” στη Λάνα Ντελ Ρέι για τη μάσκα που φόρεσε σε εκδήλωση

Κορονοϊός: “Κράξιμο” στη Λάνα Ντελ Ρέι για τη μάσκα που φόρεσε σε εκδήλωση

Η μάσκα που επέλεξε να φορέσει η Λάνα Ντελ Ρέι σε εκδήλωση παρουσίασης της νέας της ποιητικής συλλογής, «Violet Bent Backwards Over the Grass», στο Λος Άντζελες, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.  

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια – τραγουδοποιός μίλησε με θαυμαστές, υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου και πόζαρε για φωτογραφίες και μάλιστα συζήτησε την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου άλμπουμ της, «Chemtrails Over the Country Club» (πιθανώς 10 Δεκεμβρίου ή 7 Ιανουαρίου).

Η Λάνα Ντελ Ρέι ανακοίνωσε το κρυφό γεγονός κατά τη διάρκεια βίντεο στο Instagram Live, λίγα λεπτά πριν αρχίσει και εμφανίστηκε καθισμένη σε ένα τραπέζι έτοιμη να υπογράψει μια στοίβα βιβλίων φορώντας μία διχτυωτή μάσκα που είχε προηγουμένως φορέσει σε φωτογράφιση για εξώφυλλο του Interview.

Η τραγουδίστρια δέχθηκε αρνητικά σχόλια για τη μάσκα που δεν φαίνεται να βοηθά στην πρόληψη της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το BBC News, η αδερφή της τραγουδίστριας, Τσακ Γκραντ, ισχυρίστηκε ότι η Ντελ Ρέι είχε «υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό που βγήκε αρνητικό» πριν από την εκδήλωση και παρέμενε σε απόσταση πάνω από 1,5 μέτρο από τους ανθρώπους, αλλά αρκετές φωτογραφίες δείχνουν τους θαυμαστές να στέκονται δίπλα και να αγγίζουν την τραγουδίστρια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις