Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κορονοϊός: Πακέτο πάνω από 2 τρισ. δολάρια για την Αμερικανική οικονομία!

Κορονοϊός: Πακέτο πάνω από 2 τρισ. δολάρια για την Αμερικανική οικονομία!

Το πακέτο για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών εξάπλωσης του κορονοϊού που τελεί υπό διαπραγμάτευση με τη Γερουσία θα μπορούσε να έχει οικονομικό ύψος μεγαλύτερο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με σημερινή δήλωση του οικονομικού συμβούλου του Λευκού Οίκου Λάρι Κούντλοου.

«Το πακέτο έρχεται και είναι ίσο περίπου με το 10% του ΑΕΠ» δήλωσε ο Κούντλοου.

Σε ερώτηση για το αν αυτό θα είναι μεγαλύτερο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ο ίδιος είπε: «Αυτό είναι σωστό».

Την ίδια ώρα η AT&T ανακοίνωσε ότι προχωρεί στη διακοπή της λειτουργίας και άλλων καταστημάτων της σε παναμερικανικό επίπεδο, καθώς μειώνει το εμπορικό αποτύπωμά της, στον ελάχιστο αριθμό καταστημάτων.

Αύξηση υπερωριακών πληρωμών από την Amazon

Η Amazon.com Inc ανακοίνωσε σήμερα ότι αυξάνει τις αποδοχές υπερωριών για τους συνεργάτες της, που δουλεύουν στις αποθήκες εντός ΗΠΑ, καθώς η μεγαλύτερη διαδικτυακή επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου εντός της αμερικανικής οικονομίας, προσπαθεί να καλύψει την αυξημένη ζήτηση για τα προϊόντα της (online).

click4more: Κορονοϊός: Αδιανόητο! 793 νεκροί στην Ιταλία μέσα σε μία μέρα

H διαδικτυακή ζήτηση προϊόντων έχει αυξηθεί, καθώς οι Αμερικανοί κλείνονται στα σπίτια τους, εξαιτίας της έξαρσης του COVID-19.

Οι εργαζόμενοι που πληρώνονται με την ώρα, θα έχουν διπλάσια αμοιβή από την 15η Μαρτίου μέχρι την 9η Μαΐου, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις